26 вересня 2021 12:28

Агент: "Проект "Нітра" з головним тренером Дем'яненко не вийшов через пандемію"

Український агент Костянтин Сосенко розповів meta-ratings.com.ua про спробу створити свій проект у чемпіонаті Словаччини.


"Два роки я був зосереджений на реалізації футбольного проекту в Словацькій "Нітрі". Цей клуб був обраний після довгих пошуків — в ньому шикарно працює академія, відмінна інфраструктура. Знайшли інвесторів, домовилися зі словаками. Головним тренером був призначений наш земляк Анатолій Дем'яненко, у якого в Словаччині були свої персональні вболівальники. Плани були дуже амбітні.

Але з об'єктивних причин, в основному пов'язаних з пандемією, карантинними обмеженнями, які за ним послідували, і деякими іншими причинами, до кінця реалізувати задумане в Словаччині не вдалося. Шкода, звичайно, але це вже в минулому.

Що стосується Бразилії, то після дев'яти дуже насичених і продуктивних поїздок в цю країну розумів, що у них багато чому можна повчитися і багато почерпнути. У підсумку навесні ми створили агентство з бразильським ухилом KS-CONSULTORIA DE FUTEBOL, щоб побудувати правильну і коректну роботу на професійному рівні. У нас кістяк команди — хлопці, з якими я знайомий багато років. Плюс є Партнери, на яких можна розраховувати. І, зрозуміло, ми відкриті для молодих кадрів".


Фото - FootBoom