19 вересня 2021 21:18
3

"Зоря" розгромила "Чорноморець" Юрія Мороза

Програвши в Норвегії "Буде-Глімту" (1: 3) у стартовому турі групового етапу Ліги конференцій, "Зоря" прагнула реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Та й турнірну боротьбу ніхто для луганців не відміняв у Прем'єр-лізі, де вони застрягли в середині таблиці.


Підопічні Віктора Скрипника і понеслися з місця в кар'єр, що виявилося несподіваним для суперника. Вже на другій хвилині господарям вдалася класна комбінація, яку точним ударом в кут замкнув Владислав Кабаєв після пасу Артема Громова і дотепного пропуску м'яча Олександром Гладким, який дезорієнтував оборону.


Забивати до перерви міг і "Чорноморець", який нині перебуває внизу таблиці, а саме в зоні перехідних матчів, проте одеситів підвела неточність. При цьому вони знову начудили у власному штрафному перед відходом в роздягальню. Максим Брагару збив Владислава Кочергіна, і Гладкий реалізував пенальті.


У другій половині тринькання моментів продовжилося, тепер уже з боку обох команд. І, гол, як кажуть, назрівав. Забий "моряки", гра цілком могла б перевернутися, як це вже траплялося у підопічних Юрія Мороза в поточному чемпіонаті. Але, цього не сталося. Навпаки, гості наприкінці пропустили ще раз. Відзначився джокер Віктора Скрипника в цьому матчі Аллахьяр.

ЗОРЯ - ЧОРНОМОРЕЦЬ - 3:0

Голи: Кабаєв (2), Гладкий (45+1, з пенальті), Аллахьяр (88).

Зоря: Мацапура, Назарина, Імереков, Фаворов, Кочергін, Хомченовський, Булеца (Снурніцин, 90+2), Цвек, Кабаєв (Крістіан, 81), Гладкий (Аллахьяр, 67), Громов (Луньов, 90+2).

Чорноморець: Паламарчук, Путря, Вантух (Скорко, 70), Дубко, Кравченко (Тлумак, 46), Михайленко (Вачіберадзе, 78), Кадірі, Брагару (Ісаєнко, 46), Цитаїшвілі, Авагімян, Ванат.

Попередження: Фаворов (37), Кабаєв (56), Аллахьяр (89), Хомченовський (89) – Михайленко (12), Авагімян (82).

Від гри Цитаїшвілі одне розчарування.
Тлумак також потух в Чорноморці.
Сховати
А.В., Тлумак ще малий. Та й для більшості динамівській молоді це перший досвід на дорослому рівні.
А толку? Лучше бы так Буде Глимт громили. Не нужны нам в еврокубках такие команды как Заря, в следующем сезоне будут ещё слабее, чем в этом. Скрипник, Кочергин, Сиядманеш уже на чемоданах, Булеца тоже уйдет, а на остальных далеко не уедешь.