10 вересня 2021 08:46
3

Калініченко - про проживання в Москві: "Всіх життєві обставини кудись виводять. На двох стільцях всидіти не намагаюся"

Екс-півзахисник збірної України Максим Калініченко розповів, чому продовжує жити в Москві, незважаючи на свою політичну позицію.

- Український патріот, який живе в Москві. Як таке можливо?


- Як бачиш, якось можливо. Якщо не заглиблюватися, то у мене все так на парадоксах. Це і не добре, і не погано. Я нікому нічого не збираюся не те, щоб пояснювати, все давним-давно вже пояснено, хто хотів - зрозумів, не хотів - не зрозумів.


Це моє життя. Вона у мене протікає так, як протікає. Я все життя в дитинстві вболівав за" Динамо", а опинився в "Спартаку". Я харків'янин, а в 18 років опинився в "Дніпрі". Мабуть, така моя доля.


Я українець, ніколи не приховував, і не соромився цього, живучи в Москві. І ніколи в житті у мене навіть думки не було, що я можу бути кимось іншим - це однозначно. Подобається це комусь чи ні. Не те, щоб мені все одно, кожен повинен розуміти, що життя його.


Ті люди, які присвячують себе службам — армія, пожежники, поліція. Це все-таки такі речі, де ти дійсно служиш своєму народу. А я себе відчуваю звичайною людиною, у якого життєві обставини. Нас усіх життєві обставини кудись виводять. Мене вивела життя так. Ні на яких двох стільцях я всидіти не намагаюся.


Я сиджу на одному стільці рівно, як можу. Куди далі виведе - будемо дивитися, - сказав Калініченко.


Фото - FootBoom

Философ, ёптить...
Сховати
Кепа, швидше дипломат (бо повинен мати на увазі фактор ФСБ). Такі реалії життя на Росії, де заборон на власну думку дедалі більшає.
Сховати
Africanda-S, а чем он плох для ФСБ? Сидит ровно, патриотит журналистам, говорит про футбол... абычные обстоятельства, абычный человек из Харькова с ровной жопой на стуле, что им не так? Абстрахировался от мнений...