1 вересня 2021 08:10

Кубок Украины. "Эпицентр" снова ставит подножку "Ниве", а "ЛНЗ" демонстрирует бойцовский характер

Другий рік поспіль жереб зводить на кубковій дистанції «Епіцентр» та тернопільську «Ниву». І знову сильнішими виявилися подоляни — 1:0.


Вирішальний гол забив бразильський легіонер Барбоса, який став героєм і минулорічного поєдинку, коли оформив дубль, зробивши вагомий внесок у звитягу команди з Дунаївців. До речі, сьогодні успішно дебютував за «Епіцентр» екс-гравець національної збірної України Адріан Пуканич, який розпочинав сезон в «Ужгороді».


Ще в кількох матчах стосунки з’ясовували географічні сусіди. У Чернівцях «Буковина» приймала «Прикарпаття». Рахунок відкрили гості, але після перерви канадський легіонер господарів Фаді Салбак вирівняв становище. Для виявлення переможця було призначено додатковий час, проте рахунок не змінився. І лише в серії післяматчевих пенальті щасливий квиток до наступного раунду дістався іванофранківцям.


А у Львові «Карпати» приймали «Волинь». Інтерес до поєдинку підігрівало те, що головний тренер галичан Андрій Тлумак позаторік очолював саме «Волинь». Гості вийшли вперед після удару Максима Сасовського, але господарі продемонстрували характер, і в компенсований час ветеран Денис Кожанов зрівняв рахунок. Але в овертаймі лучани таки схилили шальки терезів на свій бік. 2:3.


Представники першої ліги зустрілися в Києві, де «Оболонь» вирвала перемогу в «Полісся» завдяки влучному пострілу Олексія Щебетуна.


За честь друголігових команд, окрім «Епіцентру», постояв «ЛНЗ», який здобув вольову звитягу над першоліговим «Олімпіком» — 2:1.