19 квітня 2021 16:16
1

Уик-энд для футболистов сборной Украины: решающий мяч Малиновского и "2+1" Яремчука

Як і завжди, минулий вік-енд для футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував для підготовки до березневих матчів відбору ЧС-2022, видався багатим на події.


У суботу, 17 квітня, у рамках 29-го туру чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова зіграв на виїзді внічию з «Кішвардою» (0:0).


У 22-му турі української Прем’єр-ліги київське «Динамо» на столичному НСК «Олімпійський» перемогло «Шахтар» — 1:0. У складах обох суперників на поле виходили гравці національної команди України. Це гірники Анатолій Трубін, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Тарас Степаненко, Марлос і Жуніор Мораес та динамівці Георгій Бущан, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Володимир Шепелєв, Артем Бєсєдін, Микола Шапаренко та Віктор Циганков.


«Десна» Юхима Коноплі на виїзді поступилася «Минаю» (1:3), а «Ворскла» Дмитра Різника в Полтаві здолала «Зорю» — 4:2.


У неділю, 18 квітня, у 31-му турі італійської Серії А «Аталанта» завдяки влучному удару Руслана Маліновського вдома перемогла «Ювентус» (1:0). Віктор Коваленко на поле у складі господарів не виходив.


В останньому турі першої частини чемпіонату Бельгії «Брюгге» Едуарда Соболя обіграв удома «Мускрон» (4:2), «Андерлехт» Богдана Михайліченка на виїзді здолав «Сент-Трюйден» (1:0), «Кортрейк» Євгена Макаренка в рідних стінах поступився «Мехелену» (1:4), а «Гент» Романа Яремчука на чужому полі розшматував «Зюльте-Варегем» — 7:2. Українець записав на свій рахунок два забиті м’ячі та результативний пас.

"Віктор Коваленко на поле у складі господарів не виходив."
Я вже це десь чув