19 квітня 2021 00:00

Тренер "Динамо" U-11 Сергей Бондарь: "Думаю, по игре мы были лучшими на турнире "Leo Cup"

Наставник динамівської команди U11 Сергій Бондар прокоментував виступ своїх підопічних на «Leo Cup» і друге зайняте місце:


- Ми бачимо потенціал хлопців. Здорово зіграли іногородні хлопці, яких ми залучили на цей турнір, зокрема воротар, який був запрошений із чернівецької «Буковини», також Артем Рибак, який у підсумку став найкращим гравцем турніру і заслужено отримав цей приз, оскільки був яскравою особистістю на полі серед усіх. Але, безумовно, йому в цьому допомагала вся команда, адже перемоги - це заслуга не тільки одного гравця. Ще добре зіграв Тимур Калюжний із Вінниці. Ми побачили, що ця команда стає сильніше, симпатичніше, показує змістовну гру. Гадаю, по грі ми були найкращими на цьому турнірі, а це головне, адже ми бачимо, куди повинні рухатися. А перемоги, упевнений, обов'язково прийдуть у недалекому майбутньому.


Що стосується нашого суперника по фіналу, ми знали цю команду, оскільки взимку зустрічалися з нею на турнірі пам'яті Євгена Рудакова, на стадії фіналу. Тоді ми обіграли їх у серії пенальті. Тож це гідний суперник. Він нас трохи перевершує в тому, що у них більше ігрової практики на таких виїзних турнірах - вони відвідують майже всі, тому, напевно, хлопці психологічно стійкіші до подібних фінальних матчів. Дійти до фіналу - це шлях по прямій доріжці, а ось виграти фінал - усе одно що забратися на гору. Напевно, гравці суперника краще знають цей маршрут, ніж наші, тож будемо наздоганяти. Крім того, зазначу, що у фіналі з рахунком 1:0 мала місце суддівська помилка: суперник ціною фолу зірвав вихід нашого гравця один на один з воротарем, у тому моменті мало бути вилучення і небезпечний штрафний удар - це могло зіграти нам на руку, але, на жаль, суддя помилився. Загалом, судячи з того, як розвивалися події на турнірі, бачу, що у динамівців є величезний потенціал.