2 квітня 2021 11:22
1

Источник: "В контексте нового куратора украинских арбитров вспоминают Любоша Михела, но до ЕВРО-2020 Лучи никто не сменит"

Ведущий программы "Бомбардир" на YouTube Роман Бебех в своем телеграм-канале поделился своим видением будущего главы комитета арбитров УАФ Лучано Лучи.


"Хто може замінити Лучано Лучі?


В футбольних кулуарах вже активно обговорюють потенційного кандидата на посаду, яку нині займає італієць Лучано Лучі. В контексті нового куратора українських суддів згадують Любоша Міхела.


Не зрозуміло чи потрібно це словаку, який перейшов на менеджерську роль роботи у клубах. Нагадаю, що в свій час він був керівником відділу міжнародних змагань у Шахтарі.


А з 2015 працював на управлінській посаді (спортивним директором та президентом) у клубі ПАОК (Салоніки).


Мій прогноз, що до Євро-2020 Лучі ніхто не змінить. В Будинку футболу переживають, що це може вплинути на те, як команду Шевченка судитимуть під час чемпіонату Європи. У Лучі є добрий друг П’єрлуїджі Колліна, який пішов, але залишив нам свого друга Лучі.


Якщо ви не вірите в такі теорії, то розкажу Вам історію, як мав розмову з президентом ФФУ Анатолієм Коньковим. На питання: «Чому ви не прибираєте Колліну (тоді він був куратором українських арбітрів), адже зрозуміло, що результату від його роботи немає і не буде?» Коньков сказав, що Колліна має великий вплив і у нас попереду Євро. Вмовляв не хочу підставляти збірну.


Нагадаю, що нині Колліна голова комітету арбітрів ФІФА. І сваритись з ним перед Євро ніхто не хоче. І друг Лучі вже адаптувався і став дуже зручним для президента УАФ Андрія Павелка".

ай, что тут "подставлять", можно подумать нас не засудили на домашем евро, как сейчас помню чистый гол Девича англичанам, который судьи не увидели.... Уважающие себя арбитры итак будут судитьадекватно, а у нас эти вечные темы кумовства, коррпуции всплывают.... как показал практика никто нормально нас и так там судить не будет: гол гризмана после чистого вне игры, тех.поражение нашей сбороной "по решению врача" какого-то кантона страны - котрая не больше киевской области... так что нефик очковать - раз обосралась луччи, то гнать её вшивми палками под зад иначе как не уважали нас, так и не будут уважать!