26 березня 2021 20:39

Первая лига. Победа "Mеталиста 1925" над "Агробизнесом" обострила борьбу за путевки в элиту

Центральний поєдинок 18-го туру «Агробізнес» — «Mеталіст 1925» відбувся на нейтральному полі — на «Арені Львів». Через несприятливі погодні умови газон стадіону у Волочиську ще не відповідає вимогам.


Швидкий гол подолян (на 18-й хвилині Руслан Черненко реалізував пенальті і з дев’ятьма забитими м’ячами очолив бомбардирську гонку) не вибив харків’ян із колії. Ще до перерви вони не тільки вирівняли становище, але й вийшли вперед після ударів Юрія Батюшина з 11-метрової позначки й бразильського легіонера Дерека.


У другому таймі слобожани продовжили контролювати хід подій на полі, і тому можна погодитися з їхнім керманичем Валерієм Кривенцовим, який після фінального свистка назвав перемогу своїх підопічних заслуженою. Ця вольова звитяга дозволила харків'янам закріпитися в чільній групі.


З-поміж сьогоднішніх протистоянь виокремимо одеське, у рамках якого «Чорноморець» приймав «Оболонь», адже обидві команди не приховують свого бажання підвищитися в класі. До того ж саме сьогодні «Чорноморцю» виповнилося 85 років, і морякам кортіло відзначити цю дату перемогою. Але іншої думки були пивовари, які вже на 7-й хвилині після пострілу Олексія Mайданевича вийшли вперед. На 77-й хвилині за друге попередження з поля було вилучено киянина Сергія Суханова, і невдовзі новачок одеситів Бека Вачіберадзе реалізував чисельну перевагу, влучним ударом зі штрафного змусивши капітулювати воротаря гостей. Надалі, незважаючи на всі зусилля суперників, рахунок не змінився — 1:1. «Чорноморець» продовжує лідирувати, але переслідувачі зменшили відставання.


18 тур


25.03.2021

«Агробізнес» — «Mеталіст 1925» — 1:2


26.03.2021

«Mиколаїв» — «Альянс» — 2:0

«Полісся» — «Кристал» — 1:1

«Кремінь» — «Гірник-Спорт» — 1:1

«Прикарпаття» — «Верес» — 0:1

«Нива» — «Волинь» — 0:2

«ВПК-Агро» — «Авангард» — 2:1

«Чорноморець» — «Оболонь» — 1:1