16 березня 2021 19:48
1

Стало известно, кто будет арбитром матча "Динамо" - "Рух"

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на матчі 19-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги сезону-2020/2021.


Зустріч "Динамо" та "Руха" обслуговуватиме 39-річний Максим Козиряцький, який представляє Запоріжжя.

З початку поточного сезону Козиряцький працював на 4-х матчах за участі «Динамо». В рамках 1-го туру УПЛ арбітр зафіксував перемогу киян над «Олімпіком» (4:1), у 7-му турі - над «Олександрією» (1:0). У грі з «Олімпіком» суддя показав два попередження, а у поєдинку з «городянами» Козиряцький продемонстрував 9 жовтих карток і наприкінці зустрічі вилучив із поля Миколу Шапаренка. Він також працював на виїзній для «Динамо» грі 10-го туру проти «Інгульця», у якій кияни перемогли з рахунком 2:0, а Козиряцький не показав жодного попередження. Нарешті, у матчі 14-го туру «Динамо» вдома перемогло «Олімпік» 3:1, а цей арбітр показав 6 жовтих карток та дві червоні – Нкенгу та Лебеденку.

Асистенти арбітра — Висоцький В.О. (Запоріжжя), Корнійко О.С. (Миргород).

Четвертий арбітр — Коваленко А.А. (Полтава).

Спостерігач арбітражу — Задіран С.М. (Дніпро).

Арбітр ВАА — Шурман Д.Л. (Київська обл.), асистент ВАА — Скрипка А.М. (Кропивницький), спостерігач ВАА — Швецов В.Б. (Одеса).

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Рух" відбудеться найближчої неділі, 21-го березня, у Києві на НСК «Олімпійський». Початок зустрічі - о 17:00.
А вот меня интересует неожиданно: обязательно было так идиотски переводить ВАР на украинский язык? «Система ВАР» вполне устоявшееся выражение. Никого же не смущает НАТО и что эти буковки ничего не обозначают в переводе?