10 березня 2021 22:09

"Динамо" U-14 победило "Барсу" и возглавило группу на Utmost Cup

У другому матчі групового етапу на футбольному турнірі Utmost Cup (Vinnytsia Football Cup) «Динамо» U14 зустрілося з «Барсою» (Суми).


Нагадаємо, перший поєдинок з луцькою «Волинню» завершився для підопічних Сергія Беженара та Євгена Лозинського впевненою перемогою з рахунком 5:0. А сумчани в паралельному матчі мінімально обіграли «Полісся» з Житомира – 2:1.


У матчі із «Барсою» тренерський штаб киян знову дав можливість пограти всім футболістам, що були в розпорядженні, причому в основному складі вийшли ті гравці, які минулий поєдинок починали в запасі. А під час перерви майже усі виконавці були замінені. Лише Бондар, Бурлаков та воротар Ревенко провели на полі увесь матч.


Наша команда розпочала гру рішуче і затиснула суперника на його половині поля. Наші футболісти активно використовували фланги, та центр поля, тож не дивно, що зовсім скоро повели у рахунку. Описувати кожен із семи голів нашої команди можна довго, ми ж лише зазначимо, що усі вони стали результатом повної ігрової та територіальної переваги динамівців. Хлопці сумлінно виконували установку тренера, швидко переходили від оборони до атаки, багато комбінували, грали швидко, в один-два дотики, що, звісно, не могло не принести свої плодів.


Пропустивши вперше, суперник розкрився, у киян регулярно з’являлися вільні зони, які вони майстерно щоразу використовували. У першому таймі підопічним Сергія Беженара та Євгена Лозинського вдалося відзначитися тричі, а після перерви – ще чотири рази. Дубль на свій рахунок записав Попов, ще по одному м’ячу забили Драган, Букатий, Кравченко, Бурлаков та Озимай.


У паралельному матчі «Полісся» поступилося «Волині» 0:1, тож після двох турів кияни набрали 6 очок та очолили турнірну таблицю. Свій наступний матч на турнірі та заключний на груповому етапі «Динамо» U14 проведе завтра проти «Полісся» (Житомир), початок о 12.30.


- Як ви помітили, ми робили ротацію у складі, - зазначив після гри старший тренер «Динамо» U14 Сергій Беженар. – Усе, що ми просили на установці, хлопці під час матчу виконували та із поставленим завданням впоралися: грали у комбінаційний футбол, в один-два дотики, що сьогодні вийшло. Суперник дозволяв це робити, і хлопці самі отримували задоволення від того, що у них усе виходило.


Що стосується наших новачків, вони добре себе проявляють. Цей турнір дуже доречний, оскільки ми можемо випробувати різні схеми та перевірити хлопців на різних позиціях. Також добре, що ми можемо робити багато замін, у тому числі, і зворотніх, ми їх плануємо ще перед матчами, тож хлопці грають по тайму, хтось більше часу провів на полі у першому ранковому матчі, хтось – у другому. Словом, постаралися розподілити навантаження таким чином, щоб у всіх футболістів воно було приблизно однаковим. Планів ще багато, будемо продовжувати втілювати їх у життя. Щось виходить, щось – ні, словом, триває робочий процес.


Завтра проведемо заключний матч групового етапу із житомирським «Поліссям». Уже бачили їхні ігри, але ми не готуємося до конкретного суперника окремо. У гравців нашої команди є хороші якості, і ми хочемо їх удосконалювати і надалі, деякі компоненти стараємося довести до автоматизму, адже в майбутньому вони принесуть нам успіх.


Utmost Cup. Група «В». 2-й тур


«Динамо» – «Барса» – 7:0 (3:0)


«Динамо»: 12. Ревенко, 2. Рибак, 21. Дорошенко, 5. Варивода, 13. Мангер, 18. Озимай, 10. Драган (к), 16. Букатий, 17. Бондар, 11. Редушко, 20. Бурлаков.


На заміну у перерві вийшли: 26. Кравченко, 14. Михайленко, 3. Білий, 4. Дехтяр, 6. Човгаленко, 7. Ільченко, 8. Попов, 22. Макаров.


Голи: Драган, Букатий, Кравченко, Попов – 2, Бурлаков, Озимай.