17 лютого 2021 10:33

"Агробизнес" одержал вторую победу на турецких сборах

16 лютого в Туреччині відбувся п’ятий спаринг команди.


Грузинський Сабуртало проводив останній матч перед вильотом додому. Попереду команду чекає старт у Еровнулі.

У значній частині першого тайму суперники більше володіли м’ячем і мали певну територіальну перевагу. Завдали кілька ударів по воротах Мозіля. Які зрештою не несли небезпеки дня воротаря. В одній з них Олег вчасно покинув ворота, випередивши нападника. Ще в одному випадку Сабуртало забив з положення поза грою.


Натомісць свій момент Агробізнес реалізував. В результаті атаки правим краєм Сергій Семенюк замкнув гостру передачу Миколи Когута.


До кінця першого тайму Агробізнес вирівняв гру, а в другому таймі вже домінував, вдало комбінуючи та намагаючись загострити ситуацію біля воріт суперника. Варто відмітити активність Богдана Семенця, який сьогодні хоч і залишився без забитого м’яча, але заробив чимало фолів. Використати стандарти цього разу Агробізнесу не вдалося.


А у доданий час у суперників було принаймні дві нагоди зрівняти рахунок. Спершу Задерейко взяв м’яч після небезпечного штрафного. А в останні секунди матчу грузини вибігли у хорошу контратаку, і один з них запустив м’яча високо у пальми - 1:0.