6 лютого 2021 16:10

"Динамо" U-21 - "Демреспор" 2:0. Контрольный матч. Отчет о встрече

Молодіжна команда "Динамо" готується до другої частини сезону разом з основним складом на навчально-тренувальному зборі в Туреччині.


У суботу, 6 лютого, підопічні Юрія Мороза провели другий контрольний матч проти місцевого ФК "Демреспора".


Гру кияни почали традиційно активно, і вже на перших хвилинах могли повести в рахунку після моментів Вікентія Волошина, Ігоря Горбача, Костянтина Вівчаренка. Але не вистачало то точності, то останнього пасу.


У першому таймі динамівці повністю домінували на полі, контролюючи хід поєдинку, але до забитого гола справа так і не дійшла.


Як і в першому таймі, кияни почали другу половину зустрічі активно і досить скоро отримали можливість відкрити рахунок, якою і скористалися - на 61-й хвилині динамівці вийшли в контратаку, Горбач, обігравши суперника, віддав передачу на Волошина, який точним ударом розстріляв ворота турецької команди.


Забитий гол помітно додав додаткових сил "біло-синім", і вони все більше стали тиснути на ворота суперника. Тренер "Демреспора" провів ряд замін, які не змогли підсилити гру.


Через короткий проміжок часу кияни подвоїли перевагу після гола Кузика - Волошин виконав штрафний, м'яч відскочив на Дениса, який зміг зіграти на добиванні. Тож забитий м'яч Кузика забезпечив комфортний рахунок для динамівців до кінця поєдинку.


У час, що залишився до фінального свистка, кияни створили ще кілька перспективних моментів, але рахунок залишився незмінним.


2:0 - друга перемога підопічних Юрія Мороза на навчально-тренувальному зборі в Туреччині.


Нагадаємо, у першому контрольному поєдинку "Динамо" U21 обіграли нігерійський "МФМ" (2:0).


"Динамо" U21 (Київ) - "Демреспор" (Туреччина) - 2:0 (0:0)


"Динамо" U21 (стартовий склад): Моргун, Скорко, Опанасенко, Біловар, Вівчаренко, Михайленко, Єфименко, Надольський, В.Волошин, Завгородній, Горбач


На заміну виходили: Н.Волошин, Тлумак, Хондак, Матусевич, Михайлів, Уваров, Хацкевич-мл


Голи: В.Волошин (61), Кузик (75).