1 січня 2021 18:11

Григорий КОЗЛОВСКИЙ: "В новом году "Рух" подарит более яркий футбол и новые победы"

Новорічне привітання президента «Руху» Григорія Козловського.


- Від імені футбольного клубу «Рух» хотів би подякувати Вам за рік, що минає. Він був складним, але й історичним для нашого колективу.


Карантин, пандемія, півроку без футболу, потім - порожні стадіони на матчах чемпіонату… 2020-ий приніс немало випробувань, які наша країна і вся футбольна громада зокрема з честю долає понині і вчиться жити в цих нових умовах.


В такий непростий час ми загартували свій дух для нових викликів і зробили важливий та історичний крок - вперше здобули право грати в Українській Прем’єр-лізі. Цю важливу вершину ми підкорили разом, бо навіть на відстані команда відчувала Вашу підтримку. Дякуємо, друзі!


Львівський уболівальник - особливий. І в черговий раз мав змогу переконатись у цьому, коли 8 тисяч людей завітало на «Арену Львів» повболівати за «Рух» у матчі з «Шахтарем». Львівський уболівальник любить емоційний красивий футбол, вміє пробачати поразки, але прагне бачити на полі команду з 11-ти воїнів, які б’ються за результат. Упевнений, що в Новому році наша команда подарує Вам ще яскравіший футбол та нові перемоги.