31 грудня 2021 21:10

Президент "Ворсклы" Роман Черняк: "Снова заставили заговорить о себе в полный голос"

Напередодні новорічно-різдвяних свят президент футбольного клубу «Ворскла» Роман Черняк звернувся до всіх з вітальною промовою.


«Шановні земляки, 2020-й, рік випробувань для всього людства, змінив порядок звичних речей у суспільстві, в той же час згуртувавши нас. Ми навчилися цінувати одне одного, час та стали уважніше стежити за своїм здоров’ям.


Приємно, що в році, який минає, наша улюблена «Ворскла» знову змусила заговорити про неї на повний голос. Намітилися тенденції, що дають нам підстави сподіватися на плідний та успішний зі спортивної точки зору 2021-й рік. Знаємо, що наш клуб гідний бути серед когорти топових команд в еліті українського футболу. До цього й будемо прагнути. Хочу запевнити вас, що з боку керівництва зробимо все, аби забезпечити всі потреби клубу.


Від щирого серця поздоровляю вас із прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Бажаю, аби 2021-й став роком добрих змін, нехай негаразди відступають, а добрі починання втілюються в життя. Будьте здоровими, люблячими, успішними, бережіть близьких та вірте у власні сили».