19 грудня 2020 16:10

Юрий ВИРТ: "Скорее всего, в марте с "Зарей" "Верес" сыграет во Львове"

За результатами жеребкування чвертьфіналу Кубку України першоліговий «Верес» з’ясовуватиме стосунки з представником еліти, «Зорею».


- Підсумки жеребкування мене не дуже порадували, - сказав головний тренер рівнян Юрій Вірт у коментарі офіційному сайту УАФ. - Передусім тому, що «Зоря» за рівнем підготовки не поступається грандам українського футболу - «Динамо» й «Шахтарю». Також підопічні Віктора Скрипника небезпечні тим, що роблять ставку на гостроатакувальний, комбінаційний футбол. І коли потрапляєш під їхній прес, дуже складно уникнути неприємностей.


Але про якісь панічні настрої в наших футболістів не може бути й мови, тим паче, що ще є вдосталь часу, аби у всеозброєнні підійти до протистояння із «Зорею». Нині важливо добре відпочити після виснажливої першої частини сезону, а потім, із середини січня, якісно готуватися до нових випробувань, подбавши про належну доукомплектацію. До речі, не виключено, що відразу два етапи підготовки «Верес» проведе в Туреччині.


Що ж до місця поєдинку із «Зорею», то на стадіоні в Млинові, де немає підігріву, ми точно не зіграємо. Найвірогідніше, доведеться приймати луганців у Львові. Утім, у цьому питанні ще є час і можливість для маневру.