7 грудня 2020 21:28
7

Журналист: "Луческу рассматривает некоторые варианты усиления из украинского чемпионата"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми "Циганик LIVE" розповів, чи справді "Динамо" потрібен нападник "Олімпіка" Захеді Шахаб.


"У Луческу пішло півроку на те, щоб познайомитися з тими футболістами, які зараз є у "Динамо". Він свідомо нікого не хотів купляти. Він свідомо не шукав підсилення за кордоном, щоб зрозуміти, який матеріал є у нього під руками. За ці півроку він розібрався і зрозумів, що матеріал достатньо хороший. Який потребує точкових вкраплень.


З приводу нападників... Уже тренується з основою Артем Бєсєдін. Плюс є Супряга і Русин, які мають певну кваліфікацію. Купляти туди ж футболіста їхнього рівня... А я не думаю, що Шахаб є футболістом вищого рівня. Чи є сенс це робити? Шахаб не буде вирізнятися.


Я би не говорив, що у "Динамо" є проблема з центральним нападником. Я не впевнений, що Шахаб - той футболіст, який зараз може суттєво підсилити "Динамо". Але Луческу справді розглядає деякі поповнення з українського чемпіонату. Він розглядає деяких футболістів, які змогли би створити конкуренцію. Але платити великі гроші за них він не буде готовий", - сказа Циганик.

Бес - дубарь, Суряга ноющий мальчик, Русину не доверяют и не будут... Клейтону и шанса не дали, он не готов
адміністратори. шо тут за бредтину пише
ninaartishhewa? забанити дибіла. це ж не для цього сайт.
З приводу нападників... Уже тренується з основою Артем Бєсєдін. Плюс є Супряга і Русин, які мають певну кваліфікацію. И какую квалификацию они показали? Сколько голов забили? Игорь??? Что ты мелишь???
Цыганик вас всех продаст, купит и снова продаст, но уже дороже.
Ничего себе, Луческу, оказывается, платит
за покупку игроков.
Похоже, после смерти программы на плюсах,
у Цыганика начались какие-то проблемы.
Сховати
oleg, Ну что же вы хотите. Понедельник. Опять Цыганик переел фенолфталеина, то бишь пургена. И его ожидаемо понесло.
oleg, Похоже, Луческу единственный человек в Динамо за дооолгое время, который заинтересован в финансовой выгоде для клуба (не переплачивать и продавать дороже, когда игроки уже "раскрученные"). Я думаю, это имелось в виду