3 грудня 2020 17:26

Президент винницкой "Нивы" покинул клуб

Вадим Кудіяров залишив пост президента «Ниви».


Він прокоментував своє рішення наступним чином:


- Протягом останніх 5 років разом із колегами ми робили все можливе, аби налагодити системну роботу у ФК «Нива» задля піднесення професіонального футболу на Вінниччині. Багато чого вдалося, дещо не зуміли зробити. Шкода, що у «Ниви» немає повноцінної підтримки і немає умов, щоб ми могли продовжити цю роботу на серйозному рівні. Я особисто втомився бігати із протягнутою рукою по кабінетам, кожні півроку просити кошти на існування клубу. Більше це робити не хочу!


Ми створили чітку вертикаль клубу, і це приносить гарні плоди. Молоді вихованці вінницького футболу у «Ниві» стабільно прогресують, недарма ними цікавляться представники більш заможних клубів. Зважаючи на відсутність нормальних умов для розвитку професіонального футболу в регіоні, вважаю, що ми вижали максимум можливого.


Водночас треба адекватно оцінювати ситуацію і бути самокритичним. Напевно, я не повною мірою впорався із тими завданнями, які поставив сам собі. Сподіваюся, що новий президент ФК «Нива», якщо такий з`явится в майбутньому, зробить висновки із наших помилок і зможе вивести клуб на більш високий професіональний рівень. Дякую за спільну роботу гравцям, тренерському штабу, адміністрації клубу, а також усім вболівальникам – за щиру підтримку!