17 листопада 2020 11:31

Андрей ВОРОБЕЙ: "Сборная Украины может обыграть Швейцарию и в гостях"

У вівторок, 17 листопада, в Люцерні збірна України проведе свій заключний матч групового раунду в дивізіоні А Ліги націй. Суперником команди Андрія Шевченко буде збірна Швейцарії. Про майбутній матч проти швейцарців bookmaker-ratings.com.ua розповів колишній нападник «Шахтаря» і збірної України Андрій Воробей.


— У матчі проти збірної Німеччини українці могли здобути кращий результат, аніж поразка 1:3?


— Вважаю, що в Лейпцигу команда Андрія Шевченко виглядала непогано. Гра з боку «синьо-жовтих» була гідною. Єдине, що засмутило, так це реалізація. Збірна Німеччини дуже сильний опонент, тому ціна гольового моменту біля воріт такої команди збільшується у рази. Українцям не вистачало останнього пасу, ну і везіння було не нашому боці, три штанги тому підтвердженням. І все ж за нічию в Німеччині можна було чіплятися. Так, якщо говорити в загальному, то німецька команда виглядала сильнішою, але на тлі такої збірної ми не були хлопчиками для биття, враховуючи до того ж кадрові проблеми «синьо-жовтих».


— Майбутній матч проти Швейцарії зводиться до рангу малого фіналу?


– Абсолютно правильно. Зараз, як я бачу, небагато оптимістів, але я вірю в нашу команду. Якщо вийде продемонструвати хоча б таку ж гру, як це було в матчі з Німеччиною, то Україна зможе домогтися потрібного для себе результату – перемогу чи нічию. Теоретично ми ще можемо поборотися і за друге місце. Хоча, звичайно, матч буде дуже складним, оскільки швейцарці на карту поставлять все.


— Яким буде ваш прогноз на майбутній поєдинок?


— У нас знову кілька людей отримали позитивний тест на коронавірус, що зменшує варіативність складу для головного тренера, проте видно, що фізично збірна України виглядає нормально. Знову ж таки, тільки б підтягнути реалізацію. Упевнений, що шанси забити у ворота Швейцарії, у нас будуть, важливо скористатися цими моментами. Я поставлю на такий же рахунок, який був і в першому колі очного матчу цих команд. «синьо-жовті» переможуть — 2:1.