15 листопада 2020 18:05

Вторая лига. "Подолье" воспользовалось преимуществом, а "Кривбасс" не сумел нанести лидеру первое поражение

Поступово надолужує згаяне в чемпіонаті вінницька «Нива», яка стала грозою авторитетів у розіграші Кубка України.


Подоляни записали до свого активу вже другу перемогу, цього разу над «Рубіконом», який не приховує бажання підвищитися в класі. У середині першого тайму завдяки влучному удару Вадима Шутенка рахунок відкрили гості, але після перерви роль лідера взяв на себе гравець «Ниви» Євген Костюк. Спочатку він вирівняв становище, а коли опоненти залишилися в меншості після вилучення Євгена Зарічнюка, асистував Денису Громку, який забив вирішальний гол. 2:1.


Центральний поєдинок туру у групі «А» сьогодні відбувся у Хмельницькому, де «Поділля» приймало «Карпати» з Галича. У господарів в останніх матчах не йшов із поля без забитого м’яча легіонер Фаді Салбак, і прикарпатцям передусім слід було подбати про його нейтралізацію. Проте вже на 16-й хвилині гостям довелося вносити корективи до своїх планів, бо червону картку побачив перед собою їхній стопер Олексій Сич. І вже за сім хвилин підопічні Віталія Костишина реалізували чисельну більшість — відзначився досвідчений Віталій Каверін. А на 63-й хвилині Кирило Костенко закріпив перевагу «Поділля», яке лідирує разом із «Діназом». Проте за втраченими очками попереду «Епіцентр».


У групі «Б» теж саме сьогодні відбувся поєдинок, якого шанувальники футболу чекали з нетерпінням: у Кривому Розі «Кривбас» зустрічався з фаворитом — «Металом». У першому таймі віддати перевагу комусь із суперників було важко, але після перерви гості додали обертів і стали диктувати умови. Міг вивести свою команду вперед капітан «Металу» Руслан Фомін, проте воротар «Кривбасу» Роман Льопка в ефектному стрибку відвів загрозу. У підсумку, незважаючи на всі зусилля суперників, рахунок так і не було відкрито.


Друга ліга. Група «А»


6 тур


11.11.2020

«Чернігів» — «Діназ» — 1:2


11 тур


13.11.2020

«Оболонь-2» — «Чернігів» — 0:0

«Карпати» Л — «Буковина» — 0:3


14.11.2020

«Нива» — «Рубікон» — 2:1


15.11.2020

«Ужгород» — «Епіцентр» — не відбувся

«Діназ» — «Волинь-2» — 3:0

«Поділля» — «Карпати» Г — 2:0



Група «Б»


6 тур


11.11.2020

«Кривбас» — «Яруд» — 5:1


14.11.2020

«Яруд» — «Нікополь» — не відбувся

«Балкани» — «Дніпро» — не відбувся

«Металург» — «Черкащина» — не відбувся

«Енергія» — «Реал-Фарма» — 3:0


15.11.2020

«Таврія Сімферополь» — «Перемога» — не відбувся

«Кривбас» — «Метал» — 0:0