3 листопада 2020 11:14

Уик-энд для футболистов сборной Украины: ассист Малиновского, голы Цыганкова и Шахова и феерия Яремчука

Минулий клубний вік-енд для гравців, які ввійшли до розширеного списку національної збірної України на листопадові матчі, пройшов під знаком результативних дій.


Розпочався ігровий період ще в п’ятницю, 30 жовтня, коли в рамках восьмого туру української Прем’єр-ліги «Шахтар» розбив «Маріуполь» — 4:1. У переможців на поле виходило четверо збірників, Андрій Пятов, Тарас Степаненко, Марлос та Микола Матвієнко, останній з яких записав на свій рахунок гольову передачу.


У суботу, 31 жовтня, результативним пасом відзначився й півзахисник «Аталанти» Руслан Маліновський. Бергамці в шостому турі італійської Серії А обіграли на виїзді «Кротоне» (2:1).


В УПЛ київське «Динамо» на чужому полі здолало «Дніпро-1» (2:1). У киян забитий м’яч до свого активу записав Віктор Циганков. Окрім нього, у складі команди Мірчі Луческу у грі взяли участь ще п’ятеро підопічних Андрія Шевченка: Ілля Забарний, Денис Попов, Олександр Караваєв, Владислав Супряга та Сергій Сидорчук.


«Десна» Юхима Коноплі, який заробив пенальті, розписала бойову виїзну нічию з «Олександрією» (2:2).


Андрій Ярмоленко разом зі своїм «Вест Хемом» у сьомому турі АПЛ поступився на чужому полі чинному чемпіону Англії, «Ліверпулю», із рахунком 1:2.


У дев’ятому турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова на виїзді зіграв унічию з «Фехерваром» (1:1).


Також унічию (2:2) закінчився матч 11-го туру бельгійської першості, в якому «Брюгге» Едуарда Соболя на своєму полі приймав «Мускрон».


У неділю, 1 листопада, переможним м’ячем у поєдинку восьмого туру грецької Суперліги відзначився півзахисник АЕКу Євген Шахов. Його команда вдома здолала ОФІ — 2:1.


Блискучу гру видав форвард «Гента» Роман Яремчук, який у матчі чемпіонату Бельгії проти «Васланд-Беверена» протягом 15-ти хвилин першого тайму оформив хет-трик і допоміг своїй команді здобути перемогу з рахунком 4:1.


А вже в понеділок, 2 листопада, «Кортрейк» Євгена Макаренка на виїзді зіграв унічию з «Зюльте-Варегемом» (1:1).