3 листопада 2020 09:29

Вячеслав Заховайло - об игре "Шахтера" и "Мариуполя": "У "Боруссии" только один вопрос: "Что это такое?"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Боруссія» Менхенгладбах.


- Тішить одне – ті молоді гравці, які не часто потрапляли в основний склад, скористалися своїм шансом. Основна група футболістів майже відновилася, тому проти «Боруссії» може вийти трішки інший «Шахтар». Утім, Каштру тепер буде зовсім по-іншому дивитися на молодих підопічних, які його не підвели в перших матчах Ліги чемпіонів.


«Боруссія» – не топ-команда, але сильний суперник, типовий представник Бундесліги, де все побудовано на атлетизмі. Цей колектив грає у футбол.

Якщо «Шахтар» візьме три очки, зробить серйозну заявку на вихід в плей-оф турніру. Турнірна ситуація грає на користь гірників. Чотири очки вже в кишені, можна сидіти «в окопах» і грати на контратаках.


Думаю, що гра завершиться внічию, якщо зважити всі «за» та «проти». Не можу комусь віддати перевагу та сказати, що хтось реально сильніший за опонента.


Німцям буде проблематично підготуватися до зустріч з «Шахтарем». Тільки спробуй проаналізувати попередній матч з «Маріуполем». У «Боруссії» увімкнуть відео гри і буде лише одне питання: «Що це таке?». Можна відштовхуватися від поєдинків з «Реалом» та «Інтером», однак у вівторок може вийти дещо інший склад.