4 вересня 2020 18:03

Новым главным тренером "Прикарпатья" стал Руслан Мостовой

У п'ятницю, 4 вересня, у прес-центрі стадіону "Рух" відбулося офіційне представлення нового головного тренера МФК "Прикарпаття". Володимира Ковалюка, який очолював команду з 2016 року, на тренерському містку замінив Руслан Мостовий. 46-річний фахівець відомий прикарпатським вболівальникам, адже як гравець він двічі захищав кольори «Прикарпаття» у 1996-1998 та 2008 роках, зігравши 67 матчів і забив 3 м’ячі.


- Дякую вболівальникам за підтримку нашої команди, вони найкращі. Хочу побажати подальших успіхів команді, і щоб всі були професіоналами й любили свою справу, - звернувся до вболівальників та футболістів Ковалюк.


- Перш за все, я дякую тренеру Володимиру Ковалюку за чотири роки важкої роботи. Безумовно, ми зросли за цей час. Багато було звитяг, перемог в нашому клубі, - розпочав міський голова Руслан Марцінків. - Концепція команди не змінюється – гра місцевими футболістами. Для нас важливий мікроклімат команди, і ми беремо командною грою.


Руслан Мостовий не є новим у футболі, він двічі грав за "Прикарпаття". Його підбирали саме під роботу з молоддю. Перед новим тренерським штабом ставиться завдання – налагодити тренувальний процес та досягати кращих результатів. Також Тарас Гурик, який стане головою наглядової ради, має попрацювати разом з президентом Василем Ольшанецьким над менеджментом клубу.


Руслан Мостовий представив своїх помічників - Дениса Черняєва і Василя Яцурака, та зауважив, що ціль команди - гра для вболівальника.


- Я вдячний Володимир Ковалюку за його роботу. А команді бажаю плідної роботи і дуже сподіваюся, у нас разом вийде багато. Шлях у нас важкий, але надзвичайно важливо просто повірити у себе. Ніхто не каже, що від завтра ми станемо зірками, але будемо намагатися побудувати якісну команду. Ціль команди в першу чергу – це вболівальник. Працюємо ми цією командою, ніхто нікого міняти не буде. Основне, що хочу – це віра у команду. А буде робота, буде все інше, – зазначив Мостовий.