3 вересня 2020 11:57

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Сборная Украины в игровом плане более футбольная и вариативная, чем Швейцария"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч Ліги націй Україна – Швейцарія.

- Можу сказати, що збірна України в ігровому плані більш футбольна та більш варіативна, ніж Швейцарія. Позначається, що в центрі поля грають футболісти, які добре зарекомендували себе в європейських чемпіонатах.

Єдина проблема – позиція лівого вінгера. Останні матчі у виконанні Коноплянка не надихають. Так, не буде ще декількох футболістів, наприклад, Циганкова, але в збірній є кому замінити їх.

Шевченко на збір запросив велику кількість гравців. Зрозуміло, що з деким він просто хотів познайомитися. Важливо, що в українців було більше часу на підготовку, ніж у суперника. Думаю, що багато уваги тренерський штаб приділив тактиці та структурі гри.

Прогнозую, що збірна України переможе. Не скажу, що перевага буде значною, але чисто по-футбольному команда Шевченка сильніша за швейцарців. До того ж матч пройде на львівському стадіоні, який завжди був фартовим для нас.