27 серпня 2020 12:52

Максим ТРЕТЬЯКОВ: "Я очень хотел вернуться в "Александрию"

Пресслужба ФК «Олександрія» поспілкувалася з Максимом Третьяковим, після того, як футболіст став повноцінним гравцем клубу, підписавши дворічний контракт.


Які відчуття після повернення до нашого клубу?


Я дуже хотів повернутися до Олександрії. Ще більше – хотів підписати повноцінний контракт з футбольним клубом «Олександрія». Дуже радий нашій співпраці. Я довго чекав на цей момент.


Підбиваючи підсумки минулого сезону, чи задоволений ти своєю грою?


Звичайно, мені як футболісту є куди рости. В принципі, сезон був непоганий. В майбутньому буду намагатися грати на іншому рівні і додавати в кожному матчі.


Останнім часом в команді ти виконував роль штатного пенальтиста. Із 7 спроб реалізував всі. Чи плануєш в новому сезоні покращити свій результат?


Насправді, хочеться забивати не лише з пенальті, а й з гри, а ще – частіше реалізовувати гольові моменти, які виникають. Будемо бачити, але загадувати не хочу. Планую просто провести хороший сильний сезон. У будь-якому випадку буду намагатися в новому сезоні грати краще, ніж в минулому.


У дебютному матчі за «Олександрію» на домашній арені проти «Шахтаря» ти відразу відзначився забитим голом у ворота кращого голкіпера України Андрія Пятова. Пам’ятаєш свої емоції?


Я добре пам’ятаю той матч. Емоції переповнювали. Та ще і заповнений стадіон, відчувалась підтримка вболівальників. Кращого дебюту і не придумаєш. Але, на жаль, ми тоді програли. Результатом звісно залишилися незадоволені.


Який матч в минулому сезоні тобі запам’ятався найбільше?


У 18 турі на виїзді ми грали з СК «Дніпром-1». Це був останній матч перед перервою в чемпіонаті. Тоді я відзначився дублем. Реалізував два пенальті. Це був дуже емоційний матч. А якщо в цілому говорити про минулий сезон, то таких матчів було багато: і з «Шахтарем», коли поступилися 2:3, але показали хороший футбол з грізним суперником, і в Ліги Європи, особливо у виїзному матч із «Сент-Етьєном» (1:1), і домашній поєдинок з «Гетом» (1:1) теж запам’ятався. Насправді, приємних вражень за минулий сезон чимало. Важко виділити якусь конкретну гру.


Твої побажання вболівальникам «Олександрії».


Вболівальникам побажаю – палко підтримувати команду. Коли у нас є підтримка вболівальників, коли вони нас женуть уперед, приходять на стадіон – це зовсім інша гра, інша швидкість, інші емоції. Хотілося б бачити трибуни стадіону «Ніка» заповненими. Тоді у нас, у футболістів, з’явиться додаткова мотивація грати не просто на результат, а показувати хороший і якісний футбол.