24 серпня 2020 21:53

Михаил СЕРГИЙЧУК: "Главную роль в моем возвращении в "Верес" сыграл Вирт"

Нападаючий Михайло Сергійчук уклав контракт з "Вересом", який в наступному сезоні виступить у Першій лізі. У коментарі Footboom він розповів, чому прийняв таке рішення.


- Головну роль в прийнятті мною такого рішення зіграв головний тренер Юрій Вірт. Я добре знаю те, як працюється з ним, він знає - як працюється зі мною. Знайшли порозуміння, тому сьогодні я знову став частиною "Вереса". Чи були ще варіанти? Так, інтерес певний був, в основному з Першої ліги. Але варіантів, які мене дійсно зацікавили б не було. Я тепер вдома, що вже дуже добре.


Для мене "Верес" рідна команда, в якій я починав робити свої перші кроки в професійному футболі, потім ще раз повертався сюди з великими абміціямі. Правда, на жаль, двічі залишав клуб далеко не з футбольних причин. Були інші чинники, які впливали на моє розставання з "Вересом".


ай Бог, щоб ця історія більше ніколи не повторювалася. Чи зможе "Верес" боротися за підвищення в еліту в наступному сезоні? Зараз важко сказати, все буде залежати від керівництва клубу і того, як воно бачать розвиток клубу. Це питання краще направити саме їм. Чи будемо ми боротися за вищі місця у Першій лізі чи ні - все повністю залежить від керівництва і їх амбіцій.


Всі завдання повинні бути чимось підкріплені: чи будуть створені відповідні умови, чи буде підготовлений до еліти стадіон, комплектація команди і т.д. Щоб ставити задачу на підвищення - потрібні всі умови. Сказати, чи будуть вони - я не можу. Побачимо. Зараз ми все дуже сильно чекаємо старту сезону, готуємося до нього. А там вже нас керівництво збере і оголосить наші цілі на сезон.