28 липня 2020 21:57

"Динамо" U-19 - "Денгофф" 4:2. Контрольный матч. Отчет об игре

У вівторок, 28 липня, команда «Динамо» U19 провела другий контрольний матч у рамках підготовки до нового сезону.


У першому спарингу динамівські юнаки результативно перемогли команду «Колоса», складену з гравців U19 і U21 - 5:1.

Другим суперником підопічних Ігоря Костюка став представник вищої ліги чемпіонату Київської області - «Денгофф» (Денихівка).

Під час поєдинку динамівці домінували на полі й довели рахунок до розгромного до середини першого тайму. Уже на 11-й хвилині Бражко зі штрафного, який заробив Волошин, точним ударом відкрив рахунок, а подвоїти перевагу динамівцям удалося на 21-й хвилині - Волошин віддав гольову передачу на Попова, який із розвороту відправив м'яч у сітку воріт.

На 22-й хвилині арбітр матчу призначив пенальті за порушення правил Мащенком, який реалізував Бамба. Але вже через хвилину Яцик, розігнавши атаку лівим флангом, відзначився забитим м'ячем. А на 29-й хвилині Яцик оформив дубль, замкнувши передачу від Попова.

У другому таймі обидві команди по черзі обмінювалися гольовими моментами, але до забитого м'яча справа дійшла тільки на 83-й хвилині. Гравець «Денгоффа» Марійко, перехопивши м'яча в центрі поля, скоротив відставання в рахунку. В останні хвилини поєдинку темп гри дещо сповільнився - кияни надійно обороняли свої ворота і не дали можливості супернику створювати атаки.

Рахунок більше не змінювався. 4:2 - «Динамо» (U19) продовжує переможну серію контрольних матчів у рамках тренувального збору.

Контрольний матч

«Динамо» U19 - «Денгофф» - 4:2

«Динамо» U19: Ігнатенко, Опанасенко, Боль, Дячук, Д. Мащенко, Бражко, Жозе Рібейру, Яцик, Н. Волошин, Блізніченко, Попов

На заміну виходили: Вуанту, Фастов, Малиш, Хріпчук, Урсулов, Велетень, Ванат

Голи: Бражко (11), Попов (21), Яцик (23, 29) - Бамба (22), Марійко (83).