12 червня 2020 19:08

Спортдиректор "Руха": "Могу понять позицию клубов, которые голосовали против или воздержались"

Реакція спортивного директора «Руху» Володимира Лапіцького на рішення позачергової Конференції ПФЛ відновити змагання у Першій лізі.


- З самого початку усі в нашому клубі - від Президента аж до водія автобусу - прагнули, аби чемпіонат відновився. Медіацентр «Руху» в тому числі. Якщо відверто, це рішення вже давно напрошувалось. Особливо вдячний Андрію Павелку, Президент Української Асоціації футболу взяв ситуацію в ПФЛ під свій контроль і повернув її у правильне русло. Дуже раді, що клуби нарешті домовились і прийняли правильне рішення. Нарешті у наших футболістів з’явилась чітка визначеність, тепер вони розуміють, для чого кожного дня збираються на тренування. Володарів путівок в Прем’єр-лігу визначать на футбольному полі. Це саме те, чого від самого початку хотіли наші гравці, тренери, менеджмент клубу, Президент…

Якщо відверто, можу зрозуміти позицію клубів, які голосували проти чи утримались. Вони справедливо вимагали гарантій безпеки та дотримання всіх норм медичного протоколу. Футбольний клуб «Рух» від самого початку виступав «за» догравання чемпіонату згідно Регламенту. На конференції ми вкотре висловили свою позицію з цього приводу, тепер слово за нашими футболістами. Вони дуже скучили за матчами та емоціями. Готуємося до «Агробізнеса». Скоріш за все, зіграємо з ними 24 червня.