1 березня 2020 14:52

Нападающий "Николаева" Войцеховский: "Работаем с перспективой на следующий чемпионат"

Нападник МФК "Миколаїв" Владислав Войцеховський поділився враженнями від зборів у Туреччині, розповів про роботу з новим головним тренером, а також наголосив на важливості залучення молоді до основної команди.


- Готуємося з дуже гарним настроєм, налаштовуємося на заключний етап підготовки до сезону,- сказав Владислав. - Важливо, що всі підходять до роботи з повною відповідальністю. Викладаємося на максимум своїх можливостей, адже розуміємо, що від нашої роботи на зборах залежать результати команди навесні. Відзначу, що вдається зіграти контрольні матчі з сильними суперниками. Добре, що у цих спарингах перемагаємо та забиваємо м'ячі. Це нам додає впевненості у власних силах.


Чудово, що нашій команді вдалося запросити таких кваліфікованих виконавців у це зимове міжсезоння. Ці футболісти відомі і переконаний, що з їх приходом заграємо впевненіше у захисті. Головне надійно грати у захисті, а свій момент знайдемо завжди.


Тренерський штаб взяв на збори вісім молодих футболістів. Для молоді дуже важливо відчувати довіру з боку тренерського штабу. Ми завжди підтримуємо хлопців, намагаємося не критикувати за якісь незначні помилки. Якщо молоді довіряють, то вона швидше зростатиме у професіональному плані.


Мені дуже подобається працювати з Близнюком. Це досить жорсткий тренер, який любить дисципліну. Намагаємося відповідати вимогам тренера. На даний момент повністю задоволений співпрацею. Сподіваюся, що додаватимемо від матчу до матчу і нам вдасться покращити своє складне турнірне положення. Хочеться це зробити у весняній частині сезону, але ми вже також працюємо з перспективою на наступний чемпіонат. Готуємося, награємо ігрові зв'язки. Сподіваюся, що вже у наступному сезоні покажемо себе з найкращого боку.