16 січня 2020 17:22
4

Алексей ХОБЛЕНКО: "У Украины есть будущее и в футболе, и, при новом президенте, в политике"

Новачок СК "Днiпро-1" Олексiй Хобленко прокоментував повернення в УПЛ.


– З чемпіонату Білорусі у команду, яка бореться за шосте місце в УПЛ – це крок вперед?
– Це крок уперед, оскільки Дніпро-1 ставить за мету вигравати кожен матч і потрапити до зони Єврокубків. Це дуже великий крок уперед. Тут у Дніпрі чудова база, дуже сильний головний тренер. Думаю, все у моїх руках.


– Чому залишив Динамо Брест? Багато уболівальників вважали тебе найкращим форвардом команди. Невже так хотілося додому?
– Мені не боязко вийти із зони комфорту. Я можу спокійно грати за кордоном, без проблем, і не буду сумувати за домом. Але тут зіграла роль дуже хороша пропозиція. Дзвонив особисто головний тренер. Я знав команду Дніпро – зараз Дніпро-1. І мене дуже подобається тут все. База чудова, все є для відновлення. Тут можна тільки прогресувати.


Так, ми стали з Брестом чемпіонами, виграли Суперкубок. Вважаю, що пішов на хорошій ноті. Мені лише 25, у мене вся кар‘єра попереду.


Україна дуже сильна країна, і у футболі, і, за нового Президента, буде розвиватися у політиці. Тому тут є майбутнє. Україна не слабша Білорусі, тут є майбутнє. Для мене так точно.

катастрофа в умах, ящик -опиум для народа.
В Днепре-1 что-то часто стали в интервью затрагивать политику и хвалить зеленого и бородатого. Без этих методичек никак уже?
Футболістам не варто відкривати рот за політику, краще футболом займайтеся, за минулий рік і початок цього ми в політиці особливо в міжнародній програли і зганьбилися стільки разів що і за всю історію незалежності не нарахуєш...
Сховати
Mario, ймовірно, Хобленко вважає, що сильно розуміється на політиці. Це вже не перший його панегірик щодо гідранта. Тому не звертайте увагу. Гірше, коли про таке патякають люди, що справді приймають рішення...