8 жовтня 2019 17:31
7

Игорь Цыганык - о пенальти в игре "Колос" - "Динамо": "Неужели Лучи не мог передать информацию четвертому арбитру, чтобы тот передал главному?"

Ведучий "Профутболу" Ігор Циганик в ефірі програми "Циганик LIVE" розповів про деталі системи VAR в чемпіонаті України.


"В усіх матчах УПЛ використання VAR на даному етапі не передбачається. Ця станція буде працювати на двох, можливо, трьох поєдинках в турі, на ключових поєдинках. Вона повинна працювати вже з весни. Зараз проходить період адаптації. І після цього, можливо, з весни вже і будуть працювати на деяких матчах.


Та проблема, яка виникла у матчі "Колос" - "Динамо", підтвердила, що VAR в Україні необхідний. Але на всіх поєдинках відеоповтори працювати не будуть. Два-три поєдинки. Сподіваюся, що система працюватиме вже з весни.


Я не розумію... Лучано Лучі сидів на трибунах, він отримав інформацію. Невже не можна було передати цю інформацію четвертому арбітру, щоб він переказав головному? Якщо вже VAR є і працює. Я розумію, що це порушення регламенту. Але зараз це порушення регламенту спричинило скандал. Так не має бути", - сказав Циганик.

Пэнисова перестал смотреть потому что противно-продажно,заангажировано и т.д.,на каналах одни жополизы.Цыганыка перестал смотреть,потому,что фронтмен-чудак,но на другую букву.Но он везде,всюду и во всём!В программах минимум футбола,но максимум словесного онанизма от плюющегося ведущего.Да ножки Лободы,видимо призванные увеличить призванные аудиторию спортивной передачи за счёт традиционных онанистов!
Раньше в про футболе была замедленная съемка.
Где дели? Перестал смотреть Циганыка уже с полгода.
Як Циганик може твердити що пенальті не було? Із кротівської телекартинки? Ця ахметівська банда має систему сповільненого відтворення, але не скористалася нею. Думаю що усі здогадалися причину. Але тупому Циганику це не аргумент. Ця безтолоч вискакує із штанів, щоб сподобатись фекалій кАналам і пенісофуфуфуууу.
Як не Циган, так Циганик. Лише Циганков випадає з цієї тенденції))
Цыганык родом не с Ковалевки, случайно?
Лучі сидів і знав, що пенальті був. Тому він не мав що передавати арбітру. А те, що циганик підміняє Вітю Вацка, то це же давно помітно. Дуже старається щось придумати проти Динамо. І це вже давно. Мабуть, хоче звалити до кротів. Там багато вакансій. Та й його дружбан вітя теж там.
Странно слышать от Цыганыка такое глупое предложение. Ну да ладно, я о другом. А может ВАР таки и увидел, что мяч от носа попал в руку?)