20 серпня 2019 17:27
2

Игорь Цыганык - о провале "Мариуполя" в Лиге Европы: "Не понимаю, для чего выходить в еврокубки, если так играть"

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик у своїй авторській програмі "Циганик LIVE" поділився своєю думкою про шанси українських команд у єврокубках.


"Маріуполь" безславно програв АЗ. Причому вони мали програвати і вдома. Чесно кажучи, не розумію, для чого виходити у єврокубки, якщо так грати.


"Зоря" непереконливо зіграла проти ЦСКА. Але блискуче зіграв Русин. Проти "Еспаньола" я сумніваюся, що "Зорі" доведеться грати першим номером. У команди молоді футболісти. А молодість - це нестабільність. Команда може зіграти проти "Еспаньола" як дуже здорово, так і провалити. Але мені буде цікаво подивитися, чи зможе ця молодь витерпіти у Барселоні.


З того, що я бачив на старті сезону, я не впевнений, що "Шахтар" готовий до Ліги чемпіонів і до гри на рівних з грандами.


У "Динамо" головна ставка на чемпіонат. Не можна казати, що Ліга Європи буде другорядним турніром. Михайличенко зі своєю командою повинен виходити з групи. Я вважаю, що у "Динамо" збалансованіший склад, ніж у "Шахтаря". Можливо, за кадровим потенціалом трохи слабший. "Динамо" зобов'язане виходити з групи", - сказав Циганик.

Игорь это вторичный вопрос. Главный вопрос - смысл существования этого так называемого коллектива. Потому что турнирных и кубковых амбиций нет, спортивных амбиций тоже нет. Единственная цель это гарантированные очки кротам и отмывание денег на спортсменах из кротоклуба. Ты же журналист Игорь, задавай честные вопросы.
Так они и не выходили. Их вывели.