13 серпня 2019 15:07

Вадим СКИЧКО: "Для "Динамо" жизненно важно забить "Брюгге" в первые 45 минут"

«Я впевнений, що завтра ви побачите зовсім інший колектив, згуртований колектив на полі, який буде боротися за результат», – таке сказав напередодні матчу з «Брюгге» Віктор Циганков. Якщо колектив буде іншим, порівняно з грою у Бельгії, то і гра з результатом мають бути інші. Логічно припустити, що кияни, як господарі, мають більше шансів на перемогу, але постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко пропонує зосередитися на іншому аспекті.


Перемоги бувають різні. 1:0 для «Динамо» означатиме екстра-тайм, 2:0 – вихід до наступного раунду, а 2:1 – виліт до Ліги Європи. Зрештою, у киян нема вибору. Вони зобов’язані грати винятково на перемогу, а якою вже вона буде покаже матч. Аби перемагати господарям необхідно забивати. Бажано ще й неодноразово. Але без голів від «Біло-синіх» ніякої Ліги чемпіонів точно не буде. Отже, потрібні голи. Циганков має нарешті довести своє лідерство, може тоді й Вербич згадає себе зразка минулого сезону, ну і не забуваймо про форвардів. Родрігес, Соль, Бєсєдін. Хацкевич припустив, що «Динамо» у вівторок гратиме у два форварди.


По першому матчу у Бельгії «Брюгге» не продемонстрував якоїсь видатної сили чи вишуканого футболу, як, скажімо, «Аякс» торік у кваліфікації ЛЧ у протистоянні з «Динамо». Бельгійців цілком можна перемагати. Тож питання до колективу Хацкевича – чи здатні вони на це? «Брюгге» торік у Лізі чемпіонів взагалі не пропустив на виїзді у матчах з «Монако» та «Боруссією» Дортмунд. Проте «Атлетіко» та «Ред Булл» Зальцбург (ці вже у Лізі Європи) вдома спромоглися відзначитися у воротах бельгійців вже у першому таймі. Я вважаю, що для «Динамо» життєво необхідно забивати саме у перші 45 хвилин, аби надалі почуватися розкуто. Пригадуєте поєдинок зі «Славією» торік? Тоді Вербич забив вже на 11-ій хвилині. Такий швидкий гол і зараз знадобився би киянам.