9 червня 2019 12:55

Кристиан ПОНДЕ: "Попросил у Мякушко пробить пенальти, он был не против"

Форвард "Карпат" Крістіан Понде в коментарі прес-службі клубу поділився враженнями від заключного поєдинку плей-офф з "Волинню" (3:1).


- Вважаю, ми виглядали краще на полі, тому й здобули перемогу. Ми всі безмежно щасливі, що змогли залишитись в Прем’єр-лізі. "Волинь" непогана команда, вони боролись до кінця і теж заслуговували на право вийти в УПЛ, але їм не пощастило. Різниця між цими двома матчами полягає в тому, що цього разу ми використали свої нагоди. Не скажу, що у Львові ми погано відіграли, просто діяли обережніше, не ризикували і в результаті – суха нічия.


У Луцьку ми розуміли, що другого шансу не буде і потрібно витиснути максимум з цієї гри та здобути перемогу, якої так жадали і ми, і наші вболівальники. Для команди підтримка фанів у виїзному матчі була дуже важливою і ми щасливі, що вона у нас була. Щодо пенальті, то у мене було передчуття, що зможу забити. Тож попросив Мякушка дозволити мені виконати стандарт – він був не проти. Дуже радий, що відзначився і не підвів свою команду, – зазначив Крістіан Понде.