5 червня 2019 18:57

Динамовцы примут участие в международном турнире в Латвии

З 6-го по 9-те червня у латвійському місті Лієпая пройде міжнародний футбольний турнір «Liepaja Challenge Cup 2019», у якому братиме участь команда «Динамо» U-11 (футболісти 2008 року народження) під керівництвом тренера Віктора Усова.


Цей міжнародний дитячо-юнацький турнір вперше відбувся у 2007-му році, як місцеві змагання, а у 2010-му році у «Liepaja Challenge Cup» вперше взяли участь зарубіжні команди. Цього року турнір проходитиме в одинадцяте поспіль.


За головний приз змагатимуться 24 колектив із Англії, Німеччини, України, Латвії, Литви, Польщі, Естонії, Фінляндії та Росії. Серед відомих клубів англійські «Манчестер Юнайтед» та «Арсенал», німецькі «Кьольн», який є діючим чемпіоном, та «Герта». Усі учасники будуть поділені на чотири групи по 6 команд у кожній.


Кияни потрапили до групи «D» разом із лондонським «Арсеналом», ФК «Лієпая-2009», польською «Варшовією», естонським «Номме Калью» та фінським EPS. У перший день змагань, 7-го червня, наша команда проведе сім чи вісім матчів. Перший о 10.00 проти лондонського «Арсенала», другий об 11.20 проти «Номме Калью», третій о 12.20 проти ФК «Лієпая-2009», далі о 14.20 проти EPS і о 15.20 проти «Варшовії». Після цього в залежності від зайнятого місця підопічні Віктора Усова проведуть поєдинки наступної стадії змагань.


Ігри проходитимуть у форматі 7 польових гравців + воротар та складатимуться із одного тайму, що триватиме 17 хвилин. Команди, що посядуть три перші місця у кожній з груп за підсумками першого групового етапу, поборються за головний приз у другому груповому етапі, куди вийдуть 12 команд, поділених на дві групи по шість у кожній.