2 червня 2019 01:42

ДЮФЛУ. U-17. "Торпедо-ВУФК" (Николаев) - "Динамо" (Киев) 1:9

У першому матчі раунду плей-оф за вихід до фінальної стадії ДЮФЛУ у вищій лізі «Динамо» розгромило в Миколаєві місцеву команду «Торпедо-ВУФК» з рахунком 9:1.


Динамівці домінували над суперником упродовж всієї гри. Вже після першого тайму команда Сергія Беженара та Артема Яшкіна вигравала з рахунком 4:1. У другому таймі погром господарів поля продовжився. Біло-сині забивали голи на будь-який смак - після флангових атак, красивих дальніх ударів та ефектних розіграшів.


Старший тренер Динамо U17 Сергій Беженар прокоментував упевнену перемогу своїх підопічних:


- Сьогодні ми все правильно робили. Хороша реалізація, створюємо багато моментів, дуже добре зіграли.


Перед фінальними матчами ми шукаємо свою гру, що сьогодні й вилилося у забиті голи і результат. Уже четвертий матч поспіль ми граємо з атакуючою розстановкою - трьома центральними захисниками і великою кількістю гравців у групі атаки. Тому ми створюємо багато моментів. До того ж, реалізація на хорошому рівні. У нас в арсеналі є кілька тактичних схем, у тому числі і з чотирма захисниками. Добре, що команда вміє без проблем перебудовуватися по ходу матчів.


Що стосується настрою на матч-відповідь, ми завжди говоримо хлопцям, що будь-яка гра починається за рахунку 0:0. Для хлопців зараз, у процесі навчання, головне - правильно все робити на футбольному полі.


Дуже складно було грати при такій високій температурі, при тому ще й на штучному полі, де підвищение випаровування. Але хлопці витримали і втілили на полі все, про що ми їх просили. А просили ми дотримуватися аритмії, грати через контроль м'яча і створювати сплески в атаці.

Відзначимо, що стиковий матч-відповідь «Динамо» U-17 проведе наступної суботи, 8-го червня, коли вдома прийматиме «Торпедо-ВУФК». За підсумками цих двох стикових матчів буде визначено, яка з команд здобуде право виступати у фінальній частині ДЮФЛУ.