22 травня 2019 15:00

ДЮФЛ. "Динамо" U-14 дома с крупным счетом победило "Черноморец"

22-го травня відбувся черговий поєдинок молодшої академічної групи «Динамо» U-14 у вищій лізі ДЮФЛ.


Підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського, які нещодавно повернулися з турніру в Італії, у домашньому матчі виявилися сильнішими за одеський «Чорноморець».


У першому таймі наша команда відзначилися тричі, причому дубль на свій рахунок записав Цілик, а після перерви забила ще два м’ячі. Перші два м’ячі Педченка та Цілика опинилися у воротах після флангових атак, потім господарі застосували пресинг, зробили перехоплення, провели стрімку атаку, яку влучним ударом вдруге завершив Цілик.


У другому таймі того ж Цілика суперник збив у власному штрафному майданчику і пенальті чітко реалізував Прокопенко, А остаточний рахунок встановив Зоренко, який маючи велику кількість нагод відзначитися, один зі своїх моментів таки реалізував після швидкого переходу із оборони в атаку.


- Нашим головним завданням було переключитися з міжнародного турніру на чемпіонат України, - відзначив після гри старший тренер «Динамо» U-14 Олексій Дроценко. - У нас був лише один день для підготовки до матчу із «Чорноморцем». Вдячний хлопцям, що вони вийшли на поле із бажанням грати у футбол та не лише показати хорошу гру, а й досягти результату, який нам був сьогодні потрібен. У деяких гравців відчувалася втома, тому у перерві та на початку другого тайму ми зробили ряд замін, дали пограти усім. Трохи провалили середину першого тайму: коли повели у рахунку та мали ще ряд моментів, мабуть, подумали, що підсумок гри вже вирішений, і хвилин на 10 суперник перехопив ініціативу, але потім ми зібралися, забили ще два м’ячі, і надалі вже уся гра була під нашим контролем. Звісно, хотілося б покращити якість технічного оснащення гравців, підвищити реалізацію моментів та зменшити кількість тактичних помилок, адже інколи надмірне бажання переважає здоровий глузд. Хлопці мають правильніше сприймати кожен момент та оптимально виходити з тієї чи іншої ситуації.


Вища ліга ДЮФЛУ


«Динамо» U-14 - «Чорноморець» U-14 – 5:0 (3:0)


«Динамо»: Гринчук, Жовтенко, Балаба (Гусєв, 56), Сизонюк, Білоконь (Прокопенко, 36), Михайлів (Ванда, 51), Педченко (Григораш, 47), Микитюк (Могилевець, 36), Грохольський (Кузнецов, 47), Цілик, Зоренко (Бойченюк, 51).


Голи: Цілик – 2, Педченко, Прокопенко (з пен.), Зоренко.


Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-14 проведе у суботу, 25-го травня, коли вирушить у гості до дніпропетровського УФК «Дніпро». Це буде заключний матч регулярної частини чемпіонату України, після чого почнуться стикові поєдинки за право вийти до фінальної частини ДЮФЛУ.