7 травня 2019 18:36
4

Журналист - о том, стоит ли продавать Цыганкова летом: "Нужно дождаться достойного приглашения"

У своїй авторській програмі "ЦиганикLIVE" ведучий "Профутболу" Ігор Циганик розповів, чому "Динамо" не варто влітку відпускати Віктора Циганкова.


"Я не впевнений, що варто відпускати. І солідарний з президентом клубу. Потрібно дочекатися гідного запрошення від гідного клубу.


Знаєте, є таке правило для футболістів: чим дорожче тебе купують - тим більше тебе цінують. Так у всій Європі завжди було. Тому футболісти набивають собі ціну. Вони не хочуть піти безкоштовно. Бо якщо ти "безкоштовний", то і ставлення до тебе таке ж. Що би ти не робив. І коли беруть футболіста на твою позицію за великі гроші, то виграти конкуренцію у тебе шансів немає.


Тому для Циганкова буде набагато краще, якщо за нього більше заплатять. І він перейде у якомога кращий клуб. Тут треба дочекатися, знайти золоту середину", - сказав Циганик.

Шо він морозить? Ліверпулю Робертсон майже за безцінь дістався - нагадати тупому результат? Зінченко і МС (ну тут таке собі)? Шачірі і той же Ліверпуль? Шевченко за яку суму до Челсі переходив? А Коноплянка? Не в грошах тут справа, а у відношенні/цілеспрямованості/наполегливості футболіста.
Как же бесит, когда Цыганик запускает своё шоу на ютубе , и после этого здесь появляются миллион вьюх, и каждая по одному вопросу, ну объедините хотя бы по 3 вопроса. Еще названия эти.. сначала Цыганик, потом журналист и т.д. Че за бред?
Сховати
Уже появилось «Ведущий Профутбола» ;) развиваетесь!
Картофельный Гвардиола, берут пример с Трибуны . Там тоже одно интервью разбивают на 50 частей и подают это всё отдельными новостями на протяжении недели