17 квітня 2019 16:57

ДЮФЛ. 15-й тур. "Динамо" U-16 на выезде разгромило ДЮСШ-15

У рамках 15-го туру чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України київське «Динамо» U-16 розгромило на виїзді київську ДЮСШ-15.


Академічна група під керівництвом Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка не залишила супернику шансів, впевнено перемігши 5:0. Героєм матчу став Ілля Скрипник, який записав на свій рахунок хет-трик та результативну передачу.


Спочатку динамівець відзначився після пасу Назара Волошина, вдало розпорядившись м’ячем. Через 12 хвилин Іллі асистував вже Антон Боль, після флангової передачі якого той в один дотик переправив м’яч у ворота. У другому таймі той же Скрипник довів рахунок до великого, опинившись першим на добиванні після удару Малиша. Через 10 хвилин він уже опинився в ролі асистента, піднісши снаряд Волошину. А остаточний рахунок встановив Малиш, скориставшись передачею Урсулова у завершальній стадії добре розіграної контратаки.


- Ми володіли перевагою, до першого забитого м’яча хороший момент мав Попов, але виручив воротар, - відзначив після гри тренер Сергій Процюк. – А далі нам вже стало значно легше, адже суперник розкрився, з’явився простір, і ми реалізували свої моменти.


Вища ліга ДЮФЛУ. 15-й тур


ДЮСШ-15 U-16 - «Динамо» U-16 – 0:5 (0:2)


«Динамо»: Ігнатенко, Боль (к), Єгоров, Баранюк (Базілєєв, 64), Березанський (Хацкевич, 60), Скрипник, Урсолов, Осадец, Н. Волошин, Попов (Малиш, 20).


Голи: Скрипник (22, 34, 59), Волошин (69), Малиш (76).


Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-16 проведе вдома проти ФК «Суми».