28 березня 2019 16:28

Артем ФЕДЕЦКИЙ: "Разочарований больше не будет"

Україна – на порозі чергових президентських виборів, які відбудуться 31 березня. З нагоди цієї події загальнодержавного масштабу "Футбол 24" поспілкувався з Артемом Федецьким.


– Якими якостями повинен володіти президент України? Тут усе просто: бути чесним перед народом, не дурити людей і виконувати свої обіцянки. Перед виборами всі так красиво обіцяють, а насправді це не має нічого спільного з реальністю.

Знаєте, якби я серйозно розбирався у політиці, то сказав би більше. А так – можу сформулювати головне: президент повинен бути таким, щоб його поважав народ. Громадяни цінуватимуть свого президента у тому випадку, коли зростатиме їхнє благополуччя. Натомість зараз всі зарплати і пенсії йдуть на сплату комунальних послуг. Це неприпустимо.

Чи володіє цими якостями той, за кого я збираюся голосувати? Не знаю. Побачимо (Усміхається). Майже в кожного є людська совість. Рано чи пізно вона повинна себе проявити у доброму, правильному розумінні. Щоправда, дуже багато залежатиме від найближчого оточення президента.

Чи помилявся я у своєму виборі раніше? Такі моменти, на жаль, були. Списую це на власну недосвідченість. Зараз став досвідченішим у цьому плані, тож думаю, що розчарувань більше не буде.