24 березня 2019 18:55

Девять футболистов "Динамо" сыграют за сборную U-17 в элит-раунде отбора на чемпионат Европы

В юнацької збірної України (футболісти не старші 2002 року народження) тривають останні приготування до офіційних матчів.


Завтра юнацька збірна України (U-17) розпочне свої виступи у Швейцарії в елітному раунді чемпіонату Європи. А поки команда Володимира Єзерського проводить останні приготування до турніру.


Зазначимо, що за підсумками домашньої роботи, яка тривала до 23 березня, до остаточного списку делегації не увійшли два гравці: захисники Серджіо Якубів ("Кротоне", Італія) та Даніель Голоколосов ("Динамо" Київ).


Додамо, що 25 березня збірна України зіграє з командою Косова, 28-го - із Грецією й 31-го - з Іспанією. Загалом до фінального турніру вийдуть 15 команд (переможці восьми груп еліт-раунду та сім кращих других збірних). Ірландія як господар змагань отримала пряму перепустку на Євро-2019, що проходитиме 3-19 травня.


Склад збірної України U-17:


воротарі: Руслан Нещерет ("Динамо" Київ), Микита Турбаєвський ("Шахтар" Донецьк);


захисники: Даніл Скорко, Костянтин Вівчаренко, Ілля Забарний (усі - "Динамо" Київ), Даніель Егбуджуо, Антоній Емере (обидва - "Шахтар" Донецьк);


півзахисники: Віктор Блізніченко, Володимир Бражко, Артем Кулаковський, Євген Рязанцев (усі - "Динамо" Київ), Георгій Судаков, Богдан В'юнник, Владислав Кобилянський, Едвард Кобак (усі - "Шахтар" Донецьк), Валентин Рубчинський, Арсен Батагов (обидва - "Дніпро"), Роман Даниловський ("Карпати" Львів);


нападники: Владислав Ванат ("Динамо" Київ), Данило Гончарук ("Шахтар" Донецьк).