1 березня 2019 10:37
1

Денис Фаворов надеется, что поддержка болельщиков поможет "Десне" одолеть "Динамо"

"Десна" вдало розпочала весняну частину чемпіонату, перегравши київський "Арсенал", але попереду матч зі ще одним столичним суперником - "Динамо".


Про зустріч з "канонірами" та очікування від битви з динамівцями розповів автор першого офіційного гола "Десни" у 2019 році, капітан команди Денис Фаворов.


- Наскільки складним для команди був перший матч весняної частини чемпіонату проти "Арсеналу-Києва"?


- Матч був непростим. Свої корективи внесло поле: важке, в’язке. Плюс погода та суперник, перша гра… Тому було непросто.


- Зараз на Вас чекає гра проти іншої київської команди - "Динамо". Наскільки реально, на Ваш погляд, буде взяти очки у цьому матчі? І що Ви будете вважати хорошим результатом для команди: нічию або перемогу?


- Ми зараз готуємося на штучному полі. Тому, з огляду на суперника, вважаю, якщо ми завоюємо залікові бали у цій зустрічі - це буде диво. Але ми налаштовуємося на бій й будемо робити все, щоб відібрати у "Динамо" очки.


- У чому, на Ваш погляд, козирі "Десни" у грі з "Динамо"?


- Думаю, має збігтися багато чинників, щоб ми завоювали бали. Перш за все наш козир - морально-вольові якості. За рахунок них і будемо грати.


- Наскільки команді допоможе підтримка уболівальників, адже, як очікується, буде аншлаг?


- Це перша домашня гра 2019 року. Маю велику надію, що буде аншлаг. При своїх уболівальниках завжди легше грати. А як складеться гра – подивимося.

А что ещё должен говорить капитан "Десны"? Вся надежда на болельщиков, но их не будет на поле ;-)
"Динамо" должно собраться, сосредоточиться, пока не думать о предстоящих матчах с "Челси", просто выйти и победить!