27 липня 2018 11:24
31

За удаление в матче с "Динамо" Исмаили пропустит всего два матча, а значит сможет сыграть против киевлян 3 августа. Браво, Федерация!

Сегодня официальный сайт ФФУ обнародовал решение КДК этой организации в отношении игрока "Шахтера" Исмаили, получившего прямую красную карточку в матче с "Динамо" за Суперкубок Украины. Приводим его ниже


"Сьогодні, 27 липня, відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України.


Ретельно вивчивши матеріали справи «Про вилучення футболіста ФК «Шахтар» Донецьк Гонсалвеса Доса Сантоса Ісмаїлі у матчі за Суперкубок України з футболу 21.07.2018 р. ФК «Шахтар» Донецьк — ФК «Динамо» Київ», КДК вирішив: за червону картку, отриману на 90+5-й хвилині у матчі за Суперкубок України, відсторонити Ісмаїлі на два матчі.


«При прийнятті такого рішення ми брали до уваги не лише формальні юридичні аспекти справи, — розповів офіційному сайту ФФУ голова КДК Андрій Шумілов. — До речі, якби ми керувалися таким підходом, то, наприклад, за поведінку вболівальників в останньому матчі УПЛ сезону-2017/2018 «Динамо» та «Шахтар» отримали б більш суворі покарання. І тоді матч 3-го туру вже поточного чемпіонату між киянами та гірниками також міг пройти без глядачів. Проте КДК тоді взяв до уваги інтереси уболівальників і обмежився м’якішим покаранням: один домашній матч без глядачів для «Динамо», чиї уболівальники вибігали на поле та вдарили прямо на полі гравця команди-суперниці, та один матч без гостьового сектора для «Шахтаря», чиї уболівальники скоїли менш резонансні порушення. Хоча, повторююсь, удар уболівальником «Динамо» гравця «Шахтаря» прямо на футбольному полі — це дуже серйозне порушення.


При розгляді справи Ісмаїлі до уваги взято наступне. По-перше, раніше подібних грубих порушень у цього гравця не було. По-друге, протистояння «Динамо» та «Шахтаря» є найбільш популярними серед вболівальників поєдинками і окрасою нашого чемпіонату. Тому серед іншого важливо, щоб команди провели ці матчі у найсильніших складах. «Шахтар», зокрема, спрямував до КДК листа, де наполягав на дискваліфікації двох гравців «Динамо» — Томаша Кенджори та Тамаша Кадара.


Ці два футболісти штовхали гравця ФК «Шахтар» Андрія Тотовицького, коли той лежав на газоні наприкінці матчу. Між іншим, зважаючи на те, що гра не була зупинена (м’яч знаходився в руках голкіпера «Динамо») такі дії футболістів вимагали не лише покарання самих гравців, але і призначення 11-метрового удару. Саме після цього моменту і відбулася конфліктна ситуація на полі. Вона завершилася масовою штовханиною, в якій активну участь взяли гравець «Динамо» Бурда та футболіст «Шахтаря» Ісмаїлі. До речі, саме Бурда перший штовхнув Ісмаїлі. І, врешті-решт, це призвело до вилучення і Бурди, і Ісмаїлі.


Ми по декілька разів переглянули всі наявні відео. Але, на жаль, відео, яке б допомогло встановити чітку і детальну картину сутички, немає. Тому, повторююсь, після ретельного вивчення усіх наявних матеріалів справи КДК ФФУ вирішив відсторонити Ісмаїлі на дві гри та не брати до уваги лист ФК «Шахтар», в якому клуб вимагає відсторонення двох гравців ФК «Динамо» Київ мінімум на три матчі».


Парни ,молодые фаны ДК ,я к вам обращаюсь и призываю блокировать сайты и т.п ентой педерации и ваще больше плакатов с критикой и т.п на секторах ,в инете и т.п.Где мои 16 лет,жаль я не дюже разбираюсь в инет технологиях -вы же можете объединить фанов ДК по всему миру и начать противодействовать ентой педерации на всех участках ея жизни. Н а доме Паделко и КО ворота до сих пор дегтем не вымазаны. Ентой быдлоте залётной нуно устроить выжженую землю в нашем родном городе. И пусть вместе с кротами валят в славный город Мариуполь,если там всё чинно и благородно. А самое главное безопасно!
Сховати
Алекс, надо они там комутов Мариуполе, увольте.... Их и там ненавидят
Браво!!!!Кто бы сомневался ,что ента "педерация" не даст Исмаили пропустить матч с Динамо. Оне ж с друзьями заср..ли весь интернет с мнениямит кротоєкспердов ,что он ваще ваще белый и пушистый и его обидели. А весь шляхтер требует у далить пол -команды ДК за выигрыш Суперкубка. И что не может быть и речи,чтобы отстранять такого игрока на 3 матча. Оне па.лы забыли,как нонешнего бомбардира Мараеса,кады он был в ДК на скока отстранили..Риторический вопрос. А "педерация" нормально живёт ,бабки на левых газонах зарабатывает,а одно лицо,как работало--сори воровало с поддельным дипломом так и продолжает это дело.!!Благо ест у кого учиться ,у непосредственного начальника и любимчика как голубого воришки "Паделко",так и рыжего Ахмет -бая так и Короля Шоколад ной фабрики. Меня удивляет рази в ДК нет нормальных юристов,которые могли бы обратиться в ФИФА ,УЕФА и друг. международным организациям по поводу творимому педерацией беспределу. Суркисы вы енту плюху схаваете??!!!ППЦ.
а вы думаете четкого видео просто так нет?все гнилые спобобы включены для достижения результата... когда ж вас всех вынесут, твари.
А что кто-то сомневался??? пчелы против меда...
Мотивація прийняття рішення "по-друге" - це шедевр для дисциплінарних комісій :) А я вважав, що мене вже мало чим можна здивувати :)
"Але, на жаль, відео, яке б допомогло встановити чітку і детальну картину сутички, немає" - оце так-так.. Супермега транслятор ТК Геббельс виявляється погано транслює матчі. Камер не вистачає? Чи те, що вигідно, те показуємо, а суперечливі моменти - ні?
Господин Суркис,где наши действия? блин ну хоть какие нибудь.
Сховати
Polar, Например? Из того, что хотя бы теоретически может возыметь эффект.
Или "ну, хоть какие-нибудь" - это просто для галочки?)
Таким своим "необдуманным решением" подстилки унизили не только себя, но своих хозяев. И даже мозгов не хватило, чтобы это понять.
"По-друге, протистояння «Динамо» та «Шахтаря» є найбільш популярними серед вболівальників поєдинками і окрасою нашого чемпіонату. Тому серед іншого важливо, щоб команди провели ці матчі у найсильніших складах. " Что это вообще за бред? Это нарушения всех норм. Хотя.... у нас весь закон так работает....
Все очень предсказуемо. Вот если бы третий матч они играли с Мариуполем то может и были бы варианты, могли дать три матча чтобы потом Киев мордой тыкать.