29 жовтня 2017 15:06

Олег МОЗИЛЬ: "Динамо" нас ничем не удивило"

Центральний поєдинок 14-го туру молодіжного чемпіонату між львів’янами та столичним «Динамо» закінчився бойовою нічиєю 1:1. Карпатівці першими пропустили, та у другому таймі Редван Мемешев зрівняв рахунок у матчі. Команди більше не забивали, а навалу киян на ворота «зелено-білих» зупиняли відмінні сейви Олега Мозіля. Голкіпер «левів» поспілкувався з Інформаційним центром ФК «Карпати» та підсумував непростий поєдинок у Раві-Руській.


«Обидві команди демонстрували хороший футбол. «Динамо» добре контролювало м’яч, здорово переходило з оборони в атаку. Ми першими пропустили, було тяжко реабілітуватись після голу. Дуже тішить, що хлопці показали характер та зуміли відігратись. І «Карпати», і «Динамо» могли як забити, так і пропустити другий м’яч. Це дійсно бойова нічия», – каже Мозіль.


«Кияни нічим нас не здивували. Ми були готові до їхніх швидких контратак та домінування в контролі м’яча. Знали, що саме через це вони будуватимуть гру. Мої сейви? У першому моменті я встиг вчасно зреагувати на подачу з кутового. Щодо іншого епізоду, то, мабуть, хлопці трішки розслабились. Тим паче, наш центральний захисник лежав на газоні, він неприємно зіткнувся головою з суперником. У таких випадках зазвичай суддя свистить, а тут він ніяк не відреагував».



«Звичайно, виходили на поле тільки з думкою про перемогу. Нам потрібно набирати бали у турнірній таблиці та підніматись вверх. При такій грі нічийний результат можна назвати більше позитивним. З «Динамо» завжди приємно брати очки», – резюмував воротар.