15 грудня 2016 15:31

Левандовски, Тимощук, Сытник и Самборский навестили детей в "Охматдете"

Передноворічні дні – час свят та приємного очікування усього доброго і радісного!


Напередодні Дня Святого Миколая зусиллями ФК «Динамо» (Київ), Федерації футболу м. Києва та Футбольного клубу «Поділ» було організовано свято для дітей, які перебувають на лікуванні у відділенні для хворих на ВІЛ та онкохворих столичного «Охматдиту».

На запрошення зустрітися з дітлахами відгукнулися вихованці, а нині тренери ДЮФШ «Динамо» (Київ) Олександр Ситник і Володимир Самборський, багаторічний капітан збірної України Анатолій Тимощук та екс-капітан збірної Польщі Маріуш Левандовський. Святкову атмосферу заходу створив заслужений журналіст України Олександр Липенко.

Почесні гості приїхали не з порожніми руками, безліч подарунків було розіграно у цікавих футбольних вікторинах, участь в яких взяли всі присутні, відповідаючи на різноманітні питання з історії вітчизняного футболу. Даний формат настільки зацікавив присутніх, що навіть гості стали придумувати свої запитання, все більше включаючись у гру. Півтори години неформального спілкування пролетіли як одна хвилина. Потрібно було бачити щасливі очі діточок, до яких приїхали зірки вітчизняного футболу, яких раніше вони бачили лише по телебаченню, або тільки чули від батьків, щоб зрозуміти наскільки важливою стала наша місія сьогодні!

Кожен присутній також отримав смачні солодкі подарунки. Наприкінці, звичайно, був час для спільних фото та роздачі автографів. Не бракувало побажань міцного здоров’я і щирих посмішок у Новому, 2017 році. Гості розходились під гучні оплески, принагідно запросивши дітей відвідати базу ФК «Динамо» Київ влітку з обов’язковим майстер-класом від діючих майстрів шкіряного м’яча. А щоб час для тих, хто знаходиться на лікуванні, не тягся до наступної зустрічі довго, віце-президент, виконавчий директор Федерації футболу м. Києва Роман Марченко подарував для бібліотеки «Охматдиту» енциклопедичне видання «Киевский футбол на рубежах времён. 1991-2011гг.».