7 грудня 2016 10:06
3

Маркиян ЛУБКИВСКИЙ: "Будет жесткая реакция УЕФА, "Динамо" и "Бешикташ" будут наказаны"

Бывший директор по проведению Евро-2012 Маркиян Лубкивский сообщил, что УЕФА собирается наказать "Динамо" и "Бешикташ" за беспорядки, которые фанаты обоих клубов устроили до и во время матча 6-го тура группового турнира Лиги чемпионов.


- Наслідком ХИБНОЇ оцінки безпекових ризиків матчу Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і турецьким "Бешикташем" з боку Федерації футболу України, клубу "Динамо" (Київ) та правоохоронних органів стали сутички між вболівальниками двох команд.

Трохи інсайду: буде жорстка реакція УЄФА.

Будуть покарання для клубів.

Сьогоднішні події суттєво посилять моніторинг матчів за участю українських команд всіх рівнів.

В УЄФА стурбовані насильством у місті, яке має приймати фінал Ліги чемпіонів 2018 року.

Дикунство( - написал он на своей страничке в Фейсбуке.
Та всім хто при владі плювати на футбол!федерація це бізнес проект для відмивання грошей а не для футболу!міліція це дачі олігархів і прислуга влади!відповідальності ніякою,всюди бьють,крадуть,розбійні напади а всі чиновники на своїх місцях получають свої зарплати і сміються зі всього що робиться в нашій державі!Це не димократія а анархія яку нам навязують з верху!Чому у Львові такого не має?тому що там ахметов з владою домовився а для останніх домовленність набагато біль важлива ніж закон!
ніколи Марик не був киянином. ніколи ним й не стане! типове "золоте теля" епохи олігархічно-чиновничого "бєспрєдела". Тому, чия би корова мукала.., "експерт"...
Сховати
Минотавр, але на жаль він правий, дуже погано підготувалися до приїзду турок. Будуть санкції і дай боже, щоб тільки фінансові