28 листопада 2016 10:25

Александр ПЕТРУСЕНКО: "Хорошо, что дотерпели и довели матч до победы"

Автор переможного м'яча «Динамо» (U-19) у виїзному матчі з «Чорноморцем» (0:1) розповів про те, як складався матч для його команди:


- Дуже важкий матч. Ми створювали багато зон, але суперник добре оборонявся. Забили лише один м'яч, хоча мали реалізовувати більше своїх моментів. Що стосується забитого м'яча, то я опинився на розіграші кутового випадково. Загалом, я не ходжу до штрафного майданчика на розіграш стандартних положень, але цього разу Калюжний попросив усе ж піти – у підсумку м'яч відскочив до мене й я поцілив у кут.

Після першого тайму, який склався для нас не дуже вдало, тренери сказали нам грати більше через фланги, а інсайди мали шукати простір між лініями. Поради насправді допомогли, оскільки у другому таймі в нас було більше моментів, от тільки реалізація підвела.

Із налаштуванням на чемпіонат України після Юнацької Ліги УЄФА проблем не виникає, оскільки суперники у вітчизняній першості в нас також дуже високого рівня. Що стосується сьогоднішнього матчу, можливо, в певних моментах не вистачало фізичних кондицій, оскільки грали фактично через три дні на четвертий, але добре, що дотерпіли та довели матч до перемоги.