8 березня 2015 22:16

Кварцяный: Спрашиваю Бабатунде: "Что такое?". Отвечает: "Ноу баланса"

 Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував нічию у поєдинку із "Чорноморцем".

"Перш за все, вітаю представниць прекрасної статі з 8 Березня. Бажаю їм щастя, здоров’я, кохання. У жінок все вдасться, на відміну від останньої гри "Волині". Інтуїція підказувала мені, що матч складеться саме так, але, звісно, сподівався на перемогу. Прикро, що не виграли. Нанесли більше тридцяти ударів по воротам, однак воротар одеситів діяв правильно. Мабуть, Юрій Мартищук доводив мені своєю грою, що я колись, у "Кривбасі", дарма не взяв його у команду. Молодець!", - каже коуч "Волині".

"Ми надто поспішали забити, приймали чимало невірних рішень. Бачили, що робив Кобахідзе? Він не знайшов у собі сил, аби сконцентруватися на останніх хвилинах. Бабатунде добре проходив, а потім падав. Питаю його: "Що таке?". Відповідає: "Ноу баланса". Який він мав на увазі "баланс" я так і не второпав. Бабатунде, Ерік та Кобахідзе є гравцями своїх збірних. То що тоді говорити про інших виконавців…

Ми хочемо скласти конкуренцію командам-лідерам. На це ще є шанси, але сьогодні потрібно було перемагати. Арбітр судив, як завжди, дивно. Хто би не впав – він відразу свистить. Це погано… Щоби забити при такій масивній обороні варто грати технічно, агресивно. Сьогодні я розраховував на майстерність Матея. Він може дуже сильно зіграти. Однак ви бачили як він втікав з чужого штрафного майданчика. Ще не встиг прийняти м’яча, а вже боявся отримати по ногам. З таким відношенням закінчить кар’єру через рік, виступаючи на першість бухарестської бані", - розповів Кварцяний.