27 лютого 2015 15:27
1

Милиция проводит проверку по факту драки на НСК "Олимпийский"

Про це повідомляє офіційний сайт ГУМВС України у місті Києві.

"Учора під час футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ, Україна) та "Генгам" (Генгам, Франція) на НСК "Олімпійський" виникла конфліктна ситуація між уболівальниками. Стюардам та представникам служби безпеки стадіону вдалося врегулювати інцидент без залучення правоохоронців.

За даним фактом посадові особи НСК "Олімпійський" звернулися до Печерського РУ ГУМВС України в місті Києві. Наразі у міліції проводиться перевірка.

Нагадуємо, що в Україні під час проведення офіційних футбольних поєдинків будь-яких рівнів працівники міліції забезпечують охорону громадського порядку виключно на територіях, прилеглих до стадіонів, місцях транспортних розв’язок, наближених до місць проведення змагань тощо. Правопорядок та безпеку вболівальників безпосередньо на стадіоні забезпечують стюарди та служба безпеки стадіону. Правоохоронці мають право втрутитися в ситуацію для відновлення громадського порядку лише за рішенням та офіційним зверненням відповідальних осіб спортивної арени", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що під час поєдинку "Генгам" - "Динамо" відбулася бійка за участю фанатів київської команди.
 

Удивительное дело, в стране идет война, терроризм в Харькове и Одессе, постоянные провокации в мирной жизни, а президент "Динамо" не может обеспечить безопасность болельщиков на трибунах стадиона. Зачем тогда призывы прийти и поддержать команду, если нет гарантии безопасности. Если Суркис не понимает, что сейчас именно стадион стал наиболее опасным местом для терактов и провокаций, то о каком чемпионате может идти речь. То, что возможны организованные провокации со стороны ФСБ, надо было думать заранее. Разве не понятно, что группа людей в балаклавах это подготовленная (проплаченная) группа дестабилизации обстановки на матче. В этом и заключается война Путина - ложь, провокации и теракты на мирной территории Украины. К сожалению, руководители футбольных клубов только зовут людей на стадионы и ничего не делают для безопасности болельщиков на трибунах этих стадионов.