29 грудня 2015 11:42
5

Ярмоленко признан лучшим игроком 2014 года

Провідні спортивні видання підбивають підсумки року, що минає, називаючи на своїх сторінках найкращих.

Так, «КОМАНДА» шляхом традиційного референдуму визначила, що найкращим футболістом 2014-го року став нападник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко, який набрав 480 балів.

У першій 10-ці ще два динамівця - Джермейн Ленс (7-й) і Сергій Сидорчук (10-й).

Да тут без вариантов.
Андрей Ярмоленко(480), Евгений Коноплянка (129),Клейтон Шавьер (86),Луис Адриано (70),Руслан Ротань (53)
Сховати
Коноплянку скоріше за звичкою! Я нічого такого в ньому останнім часом небачу, немає ні забитих голів ні передач, а це основний показник для атакувального гравця. А з Коноплянкою виходить так, що сезон за сезоном в ЧУ(далеко не найсильнішому чемпіонаті) він забиває 5-8 голів і віддає десь стільки ж передач, плюс травми! Невражає він скаутів топ клубів!? Скільки він зможе зробити корисних дій в якомусь топ чемпіонаті? А от Ярмола радує і видно що може прибавити ще! Хоча на рахунок того що він заграє десь в топ теж є сумніви! Ось такий песимізм! Надіюсь що помиляюсь:)
Сховати
Про Коноплю - все дуже чітко і правильно... Самозакоханий псевдо-зірковий хлопчик-рубуха. Дуже епеоцінений власним батьком, якого треба відлучити... Вірніше Коноплю від батькової тітьки відняти. А на разі виходить, що він пустишка
Сховати
Не все так однозначно, Жека пацык талантливый. Только вкалывать не любит, на таланте проехать хочет. Гонять, как сидорову кОзу и будет результат.