22 листопада 2014 00:30
4

Игорю Суркису - 56!

Официальный сайт киевского "Динамо" поздравил президента клуба с днем рождения.

"Вельмишановний Ігорю Михайловичу! Щиро вітаємо Вас із днем народження!"

У цей день хочемо висловити Вам глибоку вдячність за Вашу відданість обраній справі, за Вашу щоденну турботу про кожного із нас, за Вашу увагу до усіх питань роботи клубу від стратегічних рішень до найменших дрібниць.

У всіх нас одна мета - успішна гра київського «Динамо» у всіх турнірах, відновлення, збереження та зміцнення позицій «Динамо» як найкращої футбольної команди України, яка уособлює собою український наш футбол, гідно представляє нашу країну в усьому світі!

Кожен із нас знає, що на чолі клубу стоїть людина, для якої «Динамо» - справа усього життя, яка віддає цій справі усього себе, не зважаючи ні на що. Працюючи під вашим керівництвом ми завжди упевнені у тому, що ніщо не залишиться поза Вашою увагою, ніхто не залишиться без Вашої поради і допомоги.

У день Вашого народження бажаємо Вам і вашим рідним здоров'я, щастя і процвітання! Упевнені, що усе найкраще у Вас ще попереду".

"Динамомания" присоединятся к поздравлениям.

 

а сейчас его братишка договорился с платини крымские клубы отдать кацапам
http://www.youtube.com/watch?v=uDf5FrTuWdk честь и игорь
Игорь Михайлович, с праздником Вас! Удачи во всём и везде, здоровья Вам и Вашим близким и родным людям. Терпения и желания трудиться в Вашем "горячем цеху". Кто сказал, что во время войны футбол не нужен ( "Кто сказал, что нужно бросить песню на войне?")? Ведите наше киевское "Динамо" к новым победам и достижениям.
С Днем рождения, Игорь Михайлович! Счастья, здоровья и благополучия, терпения и мудрых решений - желаю Вам от всей души!